• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Με πρωταγωνιστή τον Κάντα Κρόνος – Όλυμπος 0 – 3

October 31, 2022 626

 

Ήταν στραβό το κλήμα, αφού ο Κρόνος πραγματοποίησε την Κυριακή 30/10 τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, το … έφαγε και ο Κάντας, ο διαιτητής του αγώνα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο γήπεδο Περιβολίου. Κρόνος – Όλυμπος 0 – 3 με πρωταγωνιστή τον Κάντα που δεν έχασε ευκαιρία να δείξει για μια ακόμα φορά την εμπάθεια προς την ομάδα των Αργυράδων.

Αν μιλήσουμε για τον αγώνα ο Κρόνος παρουσιάστηκε νωθρός, ίσως από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης και το σημαντικό αποτέλεσμα 0 – 0 κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά είχαν την υπεροχή δείχνοντας ότι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, χωρίς τη συνδρομή της διαιτησίας. Άλλωστε τέτοιες διαιτησίες δεν κάνουν κακό μόνο στους ηττημένους, αλλά και στους νικητές. Ο νεαρός και ταλαντούχος Μέξας πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Όλυμπο.

Οι παίκτες του Ολύμπου κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, είχαν τη υπεροχή και προηγήθηκαν στο 25΄, όταν ο διαιτητής Κάντας μετέτρεψε το φουλ, χέρι  του Βαγγαλάτη σε πέναλτι σε βάρος του Κρόνου. Διότι κύριε Κάντα, όλοι «εκτός από εσάς» είδαν ότι πρώτα η μπάλα χτυπά στο χέρι του Βαγγαλάτη και στη συνέχεια του Σουλάνη. Ο Κρόνος μπορούσε να ισοφαρίσει στο 35΄με το εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Καρύδη, αλλά ο Γκερδούκης απέκρουσε έξοχα στη γωνία του.

Στο 55΄ο Γραμμένος Χρ.  διαμόρφωσε το 0 -2, αφού ο Κάντας «δεν είδε» την παράβαση φάουλ που είχε προηγηθεί πάνω στον Λυμπόπουλο.  Το τελικό 0 – 3 ο πολύ καλός Μέξας. Στο 70΄τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Δαφνής που είναι πάντα μια πολύτιμη μονάδα για το συγκρότημα των Αργυράδων.

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σαγιάς, Νικομάνης Ε., Δαφνής, Γραικός, Καρύδης. Έπαιξαν και οι: Ίσσερης, Καββαδίας Αρ.

ΟΛΥΜΠΟΣ: Γκερδούκης, Βλαστός, Καραμάνος, Γραμμένος Σπ, Βαγγαλάτης,  Μυρίλλας, Γραμμένος Π, Ασπιώτης, Μέξας, Γραμμένος Χ, Αράθυμος Έπαιξαν και οι Ρουβάς, Κούδας, Μπαλός

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search