• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρωταγωνιστής ο Κ. Τόμπρος «δεν είδε» πέναλτι υπέρ του Κρόνου με τον Όλυμπο (1 – 1)

February 12, 2023 649

 

Διατηρήθηκε η κακή παράδοση που έχει ο Κρόνος με τον Όλυμπο στο χθεσινό, Σάββατο 11 – 2, αγώνα στο γήπεδο του Ολύμπου. Στο 1 – 1 κόλλησαν Όλυμπος και Κρόνος στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η διαιτησία του Κ. Τόμπρου, που πολλοί τον έχουν αναγορεύσει σε κορυφαίο διαιτητή της Κέρκυρας. Αλίμονο! Στο 71΄αρνήθηκε κλασικό πέναλτι υπέρ του Κρόνου, όταν ο Γραικός Τζ. μετά από εξαιρετική ενέργεια ντριμπλάροντας αντίπαλο στη μικρή περιοχή πάσαρε και η μπάλα ακούμπησε σε χέρι αμυντικού. Εμφανέστατο πέναλτι που αρνήθηκε ο Τόμπρος επαναφέροντας στους φιλάθλους του Κρόνου τον εφιάλτη της 29ης Μάρτης του 2017, όταν στους Παξούς αρνήθηκε πέναλτι μαρς  υπέρ του Κρόνου που τον υποχρέωσε σε ισοπαλία με 2 – 2 με την τοπική ομάδα βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο «κλειδωμένο» - από την αρχή - πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ της περιόδου 2016 – 2017. Σε εκείνον τον αγώνα στο 59’ ο Μωραϊτης δέχτηκε σκληρό χτύπημα που ακούστηκε στις εξέδρες καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τόμπρος δεν άκουσε τίποτα.

Χθες δεν είδε!

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Κρόνου στο 30΄ - παρότι αναμφισβήτητο - δίστασε και κοίταξε τον επόπτη και το καταλόγισε καθυστερημένα. Ωστόσο ο Σουλάνης δεν μπόρεσε από την άσπρη βούλα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Όλυμπος προηγήθηκε 1 – 0 στο 27΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Κρόνος ισοφάρισε με κεφαλιά του Δαφνή σε 1 – 1 μετά από έξοχη σέντρα του Ίσερη Α. που ήταν και το τελικό σκορ με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου. Σε ένα αμφίρροπο και ενδιαφέροντα αγώνα, όπου ο Κρόνος μέχρι το 80΄στεκόταν πολύ καλά και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Κρόνος μένει χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες – 1 ήττα) και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χάνει πέναλτι.  Στο 51΄ο Γεωργοπάλης και στο 60 ο Τζώρτζ Γραικός σε σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις μέσα από την περιοχή δε βρήκαν στόχο. Στο 70΄η φάση που σημάδεψε τον αγώνα με τον εξαιρετικό Τζώρτζ Γραικό που κέρδισε πέναλτι και αρνήθηκε ο Κ. Τόμπρος. Οι γηπεδούχοι στο τέλος του αγώνα πίεσαν και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν και στη νίκη. Στο 85΄ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση διατηρώντας το 1 – 1 και στο 90΄το σουτ των γηπεδούχων πέρασε άουτ.

Όσο για κάποιο site που χαρακτήρισε ‘έκπληξη» το αποτέλεσμα μόνο μια φράση: «Αιδώς Αργείοι!»

Διαιτησία: Κ. Τόμπρος – Ν. Κοσκινάς – Θ. Σακκάς – Α. Σουέρεφ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΟΣ: (Πανδής Α.): Γκερδούκης, Βλαστός, Κοσκινάς, Λιούμπας, Βαγγαλάτης, Καραμάνος, Γραμμένος Σπ., Γραμμένος Π., Μυρίλλας, Γραμμένος Χ., Παναγιωτίδης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης Θ., Σαγιάς, Γραικός Τζ. , Δαφνής, Ίσερης Α., Γεωργοπάλης. Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας Αρ., Καρύδης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search