• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία της ΑΕ Λευκίμμης για την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας

August 02, 2020 315

 

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και με την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας που διοργανώσαμε με μεγάλο κόπο και ιδρώτα σαν σωματείο , κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και αμαύρωσαν την μεγάλη προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης .


Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την πολύ άσχημη μεταχείριση που είχαμε σαν σύλλογος γιατί κάποιοι με το έτσι θέλω ακύρωσαν την δουλειά μας και την προσπάθεια μας σαν διοικητικο συμβουλιο .


Εχουμε δει μέχρι τώρα σε όλη την χώρα να διεξάγονται κανονικά και ειδικά χθες συναυλίες και σε αρκετά μαγαζιά ο κόσμος να είναι αρκετός και ο συνωστισμός μεγάλος , αλλά μάλλον κάποιοι κάνουν διακρίσεις .


Πλέον οι υπεύθυνοι πρεπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε περίπτωση που δεν μας εξηγήσουν τους λόγους ,δίνοντας μας σαφείς απαντήσεις , θα μας βρουν απέναντι τους».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search