• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Κατάθεση καταγγελίας και αιτήματος για τριμερή με την εργοδοσία των Δήμητρα

August 27, 2020 3821

 

Κατάθεση καταγγελίας και αιτήματος για τριμερή με την εργοδοσία των Δήμητρα, από το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος:
Η εργοδοσία SYNKA των Δήμητρα προχώρησε σήμερα (26/8/2020) σε νέα πρόκληση. Όπως μας κατήγγειλαν συνάδελφοι, άνθρωποι της εργοδοσίας με περισσό θράσος απείλησαν και πάλι εργαζόμενους ότι θα τους μεταθέσουν πολύ μακριά από τα σπίτια τους (στην Λευκίμμη), αν ουσιαστικά δεν “πειστούν” να υπογράψουν το νέο και επικίνδυνο για τα εργασιακά τους δικαιώματα “συμφωνητικό”.
Η νέα αυτή πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη από το Σωματείο μας! Ήδη καταγγέλθηκαν οι εξελίξεις αυτές στην Επιθεώρηση Εργασίας και ζητήθηκε τριμερής, ώστε η εργοδοσία να δώσει εξηγήσεις και να δεσμευτεί ότι θα σταματήσει να παίζει με τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.
Αλήθεια, αν η εργοδοσία SYNKA είχε τόσο αγνές προθέσεις, όπως διατυμπανίζει, αν το “συμφωνητικό” αυτό δεν έκρυβε κανέναν δόλο, γιατί αλήθεια εκβιάζει ώστε να αποσπάσει υπογραφές; Γιατί επαναφέρει το έγγραφό αυτό με τους ίδιους και λίγο χειρότερους όρους, το οποίο είχε αναγκαστεί να αποσύρει πριν από λίγους μήνες, μετά τις καταγγελίες του Σωματείου μας;
Καλούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους να μην φοβηθούν, να μην σκύψουν το κεφάλι και να μην υπογράψουν το κατάπτυστο αυτό έγγραφο. Το Σωματείο μας είναι στο πλευρό τους έτοιμο να παλέψει μαζί τους για τα δικαιώματά τους, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους!

ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search