• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πικρό τέλος για την ιστορική Βολίδα

September 26, 2020 653


Πλήγμα για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο η αποχώρηση από τις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ της ιστορικής Βολίδας. Μετά από δήλωση της ομάδας στην ΕΠΣΚ, αποσύρεται από πρωτάθλημα και κύπελλο. Μία ομάδα που εκπροσώπησε επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο πανελλαδικά με κορυφαίο επίτευγμα την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας το 2009.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Σπύρος Μέριανος μίλησε για τις εξελίξεις στον Σπύρο Πίκουλα, enimeros.com

«Τον Ιούνιο του 2019 δεν υπήρχε διάθεση να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν υπήρχε ενδιαφέρον, δεν υπήρχε διοίκηση και μετά από παραίνεση του άλλοτε συμπαίκτη στην ομάδα Ανδρέα Παρίση, αποφάσισα να βοηθήσω ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί. Έτσι ανέλαβα με κάποια παιδιά την ομάδα, κόστισε αρκετά η συντήρηση του γηπέδου, με δικά μας χρήματα και φυσικά η λειτουργία της ομάδας, με το ενδιαφέρον να είναι περιορισμένο από το χωριό. Κάναμε ΓΣ και δεν πατούσε ψυχή, υπήρχε μεγάλη αδιαφορία από τους ανθρώπους του χωριού, ενώ οι περισσότεροι παίκτες είχαν τάσεις φυγής, ακόμα και οι παλιοί Γαρουνιάτες. Κάναμε μια προσπάθεια να κρατήσουμε ένα κορμό 6-7 παικτών για να κατέβουμε στο πρωτάθλημα, αλλά στάθηκε αδύνατο. Αναγκαστικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, από το αποσύρουμε την ομάδα. Αυτή η αδιαφορία ακόμη και από ανθρώπους που έχουν δώσει πολλά στην ομάδα, δεν θα έδινε τα περιθώρια να παλέψουμε περισσότερο για να κατέβει η ομάδα. Πέραν αυτού ούτε το γήπεδο Καστελλάνων δεν μας εξυπηρετούσε πια γιατί είναι ακατάλληλο για να γίνουν παιχνίδια». Μια ειλικρινής εξομολόγηση του Σπύρου Μέριανου, που έδωσε οξυγόνο στην ομάδα κρατώντας την ζωντανή, αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο φέτος με τις συνθήκες που επικρατούσαν.

 

 

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Βολίδας θα κατακυρωθούν υπέρ των αντιπάλων της.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

 

Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ δήλωσε εγγράφως ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος (Α φάση)  της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Όλοι οι αγώνες του σωματείου κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων και στο σωματείο ΒΟΛΙΔΑ επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο και την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης.

Ως εκ τούτου ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 26.9.2020 αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των σωματείων ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ- ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ  ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search