• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

ΟΕΝΓΕ: Αλληλεγγύη και έμπρακτη βοήθεια στον Τουρκικό λαό

February 07, 2023 283
 

Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη διεθνή βοήθεια για τη διάσωση των αγνοούμενων και την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων.

 

Από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επικοινωνία με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας.

Επίσης είμαστε σε επικοινωνία με το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας και στη διάθεση των αρμοδίων αρχών ώστε να προσφέρουμε απαραίτητη ιατρική βοήθεια με ομάδα γιατρών που άμεσα θα συγκροτήσουμε. Προχωρούμε επίσης και καλούμε και τις Ενώσεις Γιατρών σε όλη την Ελλάδα σε συγκέντρωση και  υλικής βοήθειας με αγαθά που είναι απολύτως απαραίτητα αυτές τις ώρες.

Στην ιστοσελίδα της ΟΕΝΓΕ oengegr.com, στο mail της ΟΕΝΓΕ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο τηλέφωνο 210-5232215 & 210-5230003 (9:00 έως 14:00), μπορούν οι συνάδελφοι να δηλώσουν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν, είτε με φυσική παρουσία στον τόπο της καταστροφής, είτε με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη διεθνή βοήθεια για τη διάσωση των αγνοούμενων και την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων.

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού που για μια ακόμη φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τον φτωχό λαό.

Είμαστε σε επικοινωνία με το ελληνικό υπουργείο υγείας και στη διάθεση των αρμοδίων αρχών ώστε να προσφέρουμε απαραίτητη ιατρική βοήθεια με ομάδα γιατρών που άμεσα θα συγκροτησουμε.

Προχωρούμε επίσης και καλούμε και τις Ενώσεις Γιατρών σε όλη την Ελλάδα σε συγκέντρωση και υλικής βοήθειας με αγαθά που είναι απολύτως απαραίτητα αυτές τις ώρες. Στην ιστοσελίδα της ΟΕΝΓΕ oengegr.com μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να δηλώσουν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν, είτε με φυσική παρουσία στον τόπο της καταστροφής είτε με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων, τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search