• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στηρίζει την απεργία των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ

April 02, 2021 727

 

 

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ και στηρίζει την 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για την Τρίτη, στις 6, και την Τετάρτη στις 7 Απριλίου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
Οι συνάδελφοι παλεύουν για την διάσωση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ενεργοποιεί για μία ακόμη φορά το όπλο του κοινωνικού αυτοματισμού, προσπαθώντας έμμεσα να στρέψει τους πολίτες εναντίον των εργαζομένων του ασφαλιστικού φορέα, αναγορεύοντας αυτούς υπεύθυνους για τις καθυστερήσεις στις απονομές συντάξεων και τη δυσλειτουργία του ΕΦΚΑ.
Η μόνη αλήθεια όμως είναι πως όλα τα προηγούμενα χρόνια το πολιτικό σύστημα δεν αντιμετώπισε ποτέ με ειλικρίνεια τα προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την ανανέωση του ξεπερασμένου από τις εξελίξεις τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και κυρίως τα προβλήματα που αναπόφευκτα προέκυψαν από την πρόχειρη και απροετοίμαστη ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων σε έναν και μοναδικό φορέα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα επιδιώκει την παροχέτευση των πολιτών σε ιδιωτικούς φορείς (δικηγόρους, λογιστικά γραφεία κτλ.) οι οποίοι έναντι αμοιβής θα εκδίδουν οριστικές συνταξιοδοτικές αποφάσεις, για την εγκυρότητα των οποίων κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί.
Σε κάθε περίπτωση το Εργατικό Κέντρο παραμένει αλληλέγγυο στον αγώνα των συναδέλφων και στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις που αποφασίζουν να κάνουν στο πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search