• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

September 09, 2023 554

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, μπροστά από τη Βουλή, συγγενείς των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

Δυναμική διαμαρτυρία το μεσημέρι του Σαββάτου από συγγενείς των πληγέντων από τις πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο, που υπερασπίζονται τις ζωές των ανθρώπων τους «απέναντι σε κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές που θεωρούν κόστος τα μέτρα προστασίας»

Κρατώντας πανό που γράφει: «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας“, συγγενείς εγκλωβισμένων και πληγέντων που μένουν στην Αθήνα δηλώνουν ότι θα υπερασπιστούν τη ζωή απέναντι σε Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές.

«Οι ζωές οι δικές μας και των δικών μας ανθρώπων μετράνε!», επισημαίνουν και καταλήγουν: «Να κόψουν το λαιμό τους και να αποζημιώσουν άμεσα στο 100% όλους τους πληγέντες για το σύνολο των καταστροφών».

«Δεν αντέχουμε άλλο!»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όλοι εμείς που υπογράφουμε το κείμενο, καταγόμαστε από τη Θεσσαλία και μένουμε στην Αθήνα, που είμαστε συγγενείς εγκλωβισμένων από τις περιοχές της Θεσσαλίας, που έχουμε υποστεί σοβαρές καταστροφές στις περιουσίες μας, που όλες αυτές τις μέρες ζούμε την αγωνία για τους δικούς μας ανθρώπους, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

 

Αυτές τις μέρες ζούμε το δράμα των δικών μας ανθρώπων, φίλων και συγγενών που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα και χωρίς τα αναγκαία φάρμακα για όσους νοσούν.

Ζουν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στα λασπόνερα. Το δράμα που ζούμε αυτές τις μέρες είναι ένα δράμα επαναλαμβανόμενο πότε με τον ΙΑΝΟ, πότε με τις πυρκαγιές, πότε με το σεισμό στη Λάρισα.

Οι ζωές οι δικές μας και των δικών μας ανθρώπων μετράνε! Θα τις υπερασπιστούμε απέναντι σε Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές που θεωρούν κόστος τα μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Εδώ και τώρα είναι ανάγκη να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και με όλα τα διαθέσιμα μέσα να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο οι συγγενείς, οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι.

Ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά, τους γερόντους μας και όσους νοσούν. Να εξασφαλιστεί η στέγασή τους για όσο διάστημα χρειαστεί.

Να κόψουν το λαιμό τους και να αποζημιώσουν άμεσα στο 100% όλους τους πληγέντες για το σύνολο των καταστροφών».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search