• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σε ρόλο τιμωρού δικαίων και αδίκων – εκπαιδευτικών και αρνητών η αστυνομία – Χαρακτηριστική η απάντηση της ΕΛΑΣ για την προσαγωγή εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Καμινίων

September 17, 2021 604

 

Την ώρα που η κυβέρνησηση και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ κρύβονται για τα περιστατικά μηνύσεων και προσαγωγών εκπαιδευτικών με περιπολικά στα αστυνομικά τμήματα η αστυνομία και με επίσημη ανακοίνωση αναλαμβάνει ρόλο τιμωρού δικαίων και αδίκων – εκπαιδευτικών και αρνητών.

Απάντηση για την προσαγωγή τριών εκπαιδευτικών σε Γυμνάσιο στα Καμίνια, μπροστά στα μάτια μαθητών και γονέων, μετά τη μήνυση γονέα, επειδή δεν επετράπη στο παιδί του να εισέλθει στο σχολείο, γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Όπως μάλιστα διερωτάται η ΕΛΜΕ Πειραιά σε ανακοίνωσή της: «Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου βρήκε να προσάγει η Αστυνομία στο Τμήμα;».

Στην ανακοίνωση η ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

 

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι' αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού».

Με άλλα λόγια «εμπλεκόμενοι» οι εκπαιδευτικοί που εφαρμόζουν τους νόμους της κυβέρνησης, ανοχύρωτοι και απροστάτευτοι απέναντι σε ψεκασμένους ακροδεξιούς πρέπει να διασύρονται στα μάτια των μαθητών τους, των συναδέλφων τους και της κοινωνίας σαν εγκληματίες που προσάγονται με περιπολικό στα αστυνομικά τμήματα. Για μία ακόμη φορά οι εκπαιδευτικοί έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από την παντελή έλλειψη σχεδιασμού για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και την πλήρη εγκατάλειψή τους από το Υπουργείο Παιδείας. Εγκατάλειψη που τους αφήνει εκτεθειμένους σε επιθέσεις και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search