• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαίδευση: Το ΠΑΜΕ έπαθε… ΣΥΡΙΖΑ στην μάχη κατά της αξιολόγησης

January 18, 2022 223

 

 

▸ Παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις του ΚΚΕ για αγωνιστικό ξεσηκωμό, οι  συνδικαλιστικές του δυνάμεις στην εκπαίδευση όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην απεργιακή μάχη κατά της αξιολόγησης, αλλά υποσκάπτουν τον αγώνα με αχαρακτήριστο τρόπο.

Με πρόταση των Παρεμβάσεων ξεκίνησαν έξι κι έφτασαν τα 20 τα σωματεία (7 ΣΕΠΕ και 13 ΕΛΜΕ) που έχουν επανακηρύξει την απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης, αντιδρώντας έμπρακτα στο απεργοσπαστικό πραξικόπημα των ΟΛΜΕ-ΔΟΕ (από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ).

Αντί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ, ειδικά στα σωματεία που βρίσκονται σε απεργία, στέλνουν στα σχολεία ένα «ενιαίο κείμενο» (της ΕΛΜΕ Πειραιά) για να κατατίθεται στις διαδικασίες της αξιολόγησης, από τις οποίες όμως το σωματείο καλεί σε απεργία-αποχή!

 

Αυτό έχει γίνει ήδη στην Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στην ΕΛΜΕ Ηλείας και αλλού, δημιουργώντας σύγχυση στους εκπαιδευτικούς για το τι ακριβώς ισχύει! Ακριβώς το ίδιο κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που από την αρχή έχει λυσσάξει ενάντια στην απεργία (πώς θα αποκτήσει «κυβερνησιμότητα»;).

Διαγκωνίζεται τώρα το ΠΑΜΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιο «ενιαίο κείμενο» είναι πιο… «αγωνιστικό», την ώρα που και οι δύο κτυπούν την απεργιακή αγωνιστική μορφή.

ΠΗΓΗ: prin.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search