• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Στις εκλογές της Δευτέρας 31/1 στην ΕΛΜΕ Πειραιά ενισχύστε - ψηφίστε: Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής

January 27, 2022 296

Κάλεσμα προς τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για τις εκλογές της ΕΛΜΕ τη Δευτέρα 31 Γενάρη

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Είναι γνωστό ότι η παράταξή μας είχε προτείνει στο ΔΣ να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 22 Νοέμβρη που τα σχολεία ήταν ανοιχτά – εκτιμώντας ότι όσο προχωράει ο χειμώνας η κατάσταση θα δυσκολέψει. 'Ολες οι υπόλοιπες παρατάξεις για δικούς τους λόγους –και πάντως όχι με βάση τις πραγματικές συνθήκες-, επέλεξαν να καλέσουν τις εκλογές στις 20 Δεκέμβρη. Κατόπιν, τρεις από αυτές (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) επέλεξαν να τις μεταφέρουν 24 Γενάρη. Τελικά, με βάση τις καιρικές συνθήκες της προηγούμενης Δευτέρας, οι εκλογές θα γίνουν την Δευτέρα 31 Γενάρη.

Οι εκλογές γίνονται μια κρίσιμη περίοδο, όπου το σύστημα και η κυβέρνησή του προχωρά σε ολομέτωπη επίθεση, απαξιώνοντας την ανθρώπινη ζωή και επιδιώκοντας να συντρίψει τα δικαιώματα του λαού, των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Ταυτόχρονα επιτίθεται στα σωματεία επιδιώκοντας να τα μετατρέψει σε ανώδυνες γλάστρες, ανήμπορες να οργανώσουν οποιονδήποτε αγωνα.

Γίνονται, επίσης, οι εκλογές μετά από δύο χρόνια υποχωρήσεων και κυβιστήσεων της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΟΛΜΕ αλλά και της ΕΛΜΕ Πειραιά, με αποκορύφωμα την ουσιαστική συμμετοχή τους στην αξιολόγηση αλλά και την πρόσφατη επιλογή τους να μην καταγγείλουν ανοιχτά την διαλυτική και αντιμαθητική διαδικασία της τηλε-«εκπαίδευσης».

Είναι φανερό ότι η συγκυρία (κλειστά σχολεία για αρκετές μέρες και πληθώρα περιστατικών covid) δεν ευνοεί μια παράταξη σαν την δική μας, η οποία δε διαθέτει τους πάσης φύσης μηχανισμούς που διαθέτουν οι άλλες παρατάξεις.

Δική μας δύναμη είναι η συνεχής μας παρουσία σε κάθε ρωγμή αγώνα – μικρή ή μεγάλη. Και η στήριξη από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που εκτιμούν την καθαρότητα και την σταθερή αγωνιστική μας στάση.

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, κόντρα στο κλίμα υποτίμησης των συλλογικών διαδικασιών, να έρθουν την Δευτέρα στις εκλογές και να στηρίξουν την γραμμή της αντίστασης και του αγώνα. Τους καλούμε να βοηθήσουν ενεργητικά στα σχολεία τους και να υπογραμμίσουν την ανάγκη ενίσχυσης της γραμμής αυτής.

Στην προσπάθεια απαξίωσης και κατάργησης των σωματείων απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή μας!

 

Στις εκλογές για ΔΣ της ΕΛΜΕ, στηρίξτε τη γραμμή του αγώνα! Ενισχύστε ψηφίστε

 ΕΛΜΕ Πειραιά: Εκλογική διακήρυξη, υποψήφιοι της Ενότητας Αντίστασης  Ανατροπής

Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ / ΑΡΕΝ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΓΕΝΑΡΗΣ 2022

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search