• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καμιά εμπλοκή στις πολεμικές συγκρούσεις ανάμεσα σε Ουκρανία/ΝΑΤΟ και Ρωσία - Όλοι -ες στη διαδήλωση 1 Μάρτη 7 μμ στα Προπύλαια

February 28, 2022 261

Πρώτο καθήκον του κινήματος η πάλη να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου και να μην περάσει η νέα συμφωνία που κάνει όλη τη χώρα απέραντη νατοϊκή βάση

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ/ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

Εδώ και τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για να πάψει η χώρα να εμπλέκεται στις πολεμικές συρράξεις που φέρνουν οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.

Για να μην εμπλακεί ο λαός μας στις πολεμικές συρράξεις που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε Ουκρανία / ΝΑΤΟ και Ρωσία.

Ο κίνδυνος ανάφλεξης ανάμεσα σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ρωσία είναι υπαρκτός και θα την πληρώσει και ο λαός μας. Σε μια τέτοια εξέλιξη η χώρα μπορεί να είναι στόχος της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας, καθώς με αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη όλων των αστικών κομμάτων, έχει γίνει μια απέραντη στρατιωτική βάση των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο -και μέσω αντιδραστικών συμμαχιών με Ισραήλ και Αίγυπτο- η αστική τάξη της χώρας παίζοντας τον ρόλο του «καλού παιδιού», ελπίζει ότι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θα της επιτρέψει να αναβαθμίσει τον ρόλο της στην περιοχή κόντρα στο «άτακτο παιδί, την Τουρκία». Οι μωροφιλοδοξίες της είναι επικίνδυνες για τον λαό.

Καταδικάζουμε τη μακρόχρονη ιμπεριαλιστική νατοϊκή παρέμβαση στην Ουκρανία, που την έχει μετατρέψει, με τη βοήθεια αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών και φασιστικών ταγμάτων εφόδου, σε αμερικάνικο προτεκτοράτο με την κυβέρνηση - μαριονέτα του Ζελένσκι, με στόχο την περικύκλωση και εξασθένηση της Ρωσίας, ως βασικού ανταγωνιστή του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική επέμβαση της Ρωσίας, η οποία αντίστοιχα επιδιώκει, με μπόλικο μεγαλορώσικο εθνικισμό, να μετατρέψει την Ουκρανία σε ρώσικο προτεκτοράτο με αντίστοιχη κυβέρνηση μαριονέτα. Η επέμβαση τροφοδοτήθηκε από την αντιπαράθεση ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ με τη Ρωσία. Οι λαοί της Ρωσίας και της Ουκρανίας, καθώς και οι λαοί όλου του κόσμου, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Απεναντίας δεν πρέπει να χύσουν το αίμα τους για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου. Άλλωστε επί 70 και πλέον χρόνια στην ΕΣΣΔ, αυτοί οι λαοί έζησαν ειρηνικά.

 Απαιτούμε να σταματήσει η αιματοχυσία που προκαλεί ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος. Έξω ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Ρωσία από την Ουκρανία. Να κλείσουν στη χώρα μας οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ. Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στα νατοϊκά στρατεύματα. Να μην ψηφιστεί η νέα συμφωνία που μετατρέπει όλη την Ελλάδα σε απέραντη νατοϊκή βάση.

 Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία, σε χώρες που συνορεύουν με αυτήν ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές.

 Καμία εμπλοκή, καμία συμμετοχή στον πόλεμο.

 Χρειάζεται τώρα ένα δυναμικό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα που να βάλει φραγμό στις επιδιώξεις της αστικής τάξης της χώρας και της κυβέρνησης για ενεργό εμπλοκή στην ενδοϊμπεριαλιστική σύγκρουση και το αιματοκύλισμα των λαών.

 Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! Τρίτη 1 Μάρτη, 7 μ.μ., Προπύλαια

Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής ( ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ / ΑΡΕΝ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 28/2/2022

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search