• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

«Kρυφό σχολειό» και στο ΑΠΘ: Έδωσαν μάθημα με φακούς!

February 06, 2023 241
Μετά το ΕΜΠ "κρυφό σχολειό" και στο ΑΠΘ. Οι φοιτητές του Φυσικού στο ΑΠΘ αναγκάστηκαν να δώσουν μάθημα με φακούς, ενώ το υπουργείο κομπάζει για «αριστείες»,  «ψηφιακές μεταβάσεις» και «αξιολογήσεις» της υφιστάμενης αθλιότητας!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στο ΕΜΠ όπου οι φοιτητές αναγκάστηκαν να δώσουν μάθημα υπό το φως... των φακών, σειρά παίρνει τώρα το ΑΠΘ. Λόγω διακοπής του ρεύματος, οι φοιτητές του Φυσικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αναγκάστηκαν να εξεταστούν κι εκείνοι στο μάθημα με φακούς, με τους φοιτητές να καταγγέλλουν ότι η εξέταση θα μπορούσε να σταματήσει, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν καν να δώσουν τα μαθήματα τους.

«Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το πανεπιστήμιο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, που είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στην Ευρώπη οι φοιτητές αναγκάστηκαν να δώσουν μάθημα με τους φακούς, λόγω διακοπής ρεύματος! Συγκεκριμένα στη Σχολή Θετικών Επιστημών και ενώ οι φοιτητές του Φυσικού εξετάζονταν σε μάθημα έγινε διακοπή ρεύματος και αντί να σταματήσει η εξέταση, αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με τα φώτα σβηστά, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν καν να δώσουν τα μαθήματα τους» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι φοιτητικοί σύλλογοι Φυσικού, Μαθηματικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Φαρμακευτικής ΑΠΘ, προσθέτοντας πως «όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλό τους για την ενίσχυση των υποδομών, τη λήψη μέτρων για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις».

«Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Στην πρώτη βροχή τα αμφιθέατρα και η βιβλιοθήκη πλημμυρίζουν, στην πρώτη κακοκαιρία οι δρόμοι κλείνουν! Στον 21ο αιώνα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και του 5G είναι να απορεί κανείς γιατί δεν υπάρχει καμία μέριμνα για αυτά τα γεγονότα! Δεν συμβιβαζόμαστε, αγωνιζόμαστε» αναφέρουν οι φοιτητές ζητώντας

α) Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όλα τα μαθήματα στα οποία δημιουργήθηκε πρόβλημα και

β. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές, ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω από τα Ιδρύματα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search