• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν Σύμβουλο Εκπαίδευσης

May 24, 2023 466

Σύμβουλος  Εκπαίδευσης επισκέφτηκε σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να έχει ειδοποιήσει τον Διευθυντή του σχολείου, για την επίλυση θέματος παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης, είχε ειδοποιήσει την προηγούμενη ημέρα στις 19:00, την αρμόδια εκπαιδευτικό, την οποία αφορούσε το θέμα, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση αυτή. 
Για την ύπαρξη της συνάντησης αυτής ο Διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που είχε προγραμματιστεί η συνάντηση από την εκπαιδευτικό που εμπλέκονταν σ’ αυτή και όχι από τον αρμόδιο Σύμβουλο Εκπαίδευσης.
Αποτέλεσμα λόγω προβλήματος υγείας του Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή, να δημιουργηθεί θέμα από τους γονείς, γιατί ο Διευθυντής του σχολείου δεν παρευρισκόταν στη συνάντηση, (οι γονείς αδυνατούσαν να πιστέψουν  ότι  δεν γνώριζε ο Διευθυντής του σχολείου την  ύπαρξη της συνάντησης).

Την παραπάνω καταγγελία κάνει ο Σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου 

Όπως πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ο κος Σχολικός σύμβουλος Αγγλικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας επισκέφτηκε το σχολείο τους την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να έχει ειδοποιήσει τον Διευθυντή του σχολείου, για την επίλυση θέματος παιδαγωγικού χαρακτήρα.
Θυμήθηκε όμως, ο κος Σχολικός σύμβουλος, να ειδοποιήσει την προηγούμενη ημέρα στις 19:00, την αρμόδια εκπαιδευτικό, την οποία αφορούσε το θέμα, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση αυτή. 
Για την ύπαρξη της συνάντησης αυτής ο Διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που είχε προγραμματιστεί η συνάντηση από την εκπαιδευτικό που εμπλέκονταν σ’ αυτή και όχι από τον αρμόδιο Σχολικό Σύμβουλο.
Αποτέλεσμα λόγω προβλήματος υγείας του Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή, να δημιουργηθεί θέμα από τους γονείς, γιατί ο Διευθυντής του σχολείου δεν παρευρισκόταν στη συνάντηση, (οι γονείς αδυνατούσαν να πιστέψουν  ότι  δεν γνώριζε ο Διευθυντής του σχολείου την  ύπαρξη της συνάντησης).
 Οι συνάδελφοί του 18ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, χωρίς να γνωρίζουν για την επίσκεψη αυτή, έμειναν έκπληκτοι  και  ανήσυχοι  αφού προσήλθε για να συμμετάσχει  και ο Σχολικός Σύμβουλος Δασκάλων της γενικής αγωγής, ειδικά όταν ενημερώθηκαν ότι ούτε ο Διευθυντής του σχολείου τους γνώριζε για την επίσκεψη την οποία ο Σχολικός σύμβουλος αγγλικών είχε ετοιμάσει.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ και καταδικάζει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες των Σχολικών Συμβούλων, οι οποίες έλαβαν χώρα στο 18ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, με τις οποίες εκτέθηκαν ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του ομώνυμου σχολείου στους γονείς των μαθητών τους, εξαιτίας της αδυναμίας συνεννόησης των συγκριμένων σχολικών συμβούλων. 
Οι επισκέψεις των σχολικών συμβούλων στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους για σοβαρά παιδαγωγικού χαρακτήρα προβλήματα στα οποία εμπλέκονται και οι γονείς οφείλουν να γίνονται κατόπιν έγγραφης ειδοποίησης – συνεννόησης με τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς των σχολείων και μάλιστα με τους Διευθυντές. 
Εφόσον οι σχολικοί σύμβουλοι δεν έχουν ακόμα το δικαίωμα να υπογράφουν έγγραφα λόγω της διοικητικής ανικανότητας του ΥΠΑΙΘ, το οποίο δεν έχει ακόμα εκδώσει την διαπιστωτική πράξη κατάργησης των ΠΕΚΕΣ και σύστασης της νέας διοικητικής δομής των σχολικών συμβούλων, ώστε να μπορούν αυτοί/αυτές να υπογράφουν και αποστέλλουν έγγραφα στις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς τους, ας καθίσουν οι σχολικοί σύμβουλοι στα γραφεία τους και ας μην δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς τους με την δράση τους. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search