• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Η υποταγή ΟΛΜΕ - ΑΔΕΔΥ οδήγησε στην εξαίρεση των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις εξετάσεις από την απεργία

June 15, 2021 515
Η υποταγή της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας στην ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ την ώρα που η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ παίρνουν τα πιο σκληρά μέτρα απαγόρευσης της και χρειάζεται να διαμορφωθεί ένα μέτωπο αντίστασης οδήγησε στην εξαίρεσηι από την απεργία της ΑΔΕΔΥ των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στη διαδικασία των Πανελλαδικών, μετά από αίτημα της ΟΛΜΕ.

Οι παρατάξεις ΔΑΚΕ (Ν.Δ)- ΣΥΝΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) – ΠΕΚ (ΚΙΝΑΛ) στην ΟΛΜΕ καταπατώντας και παρακάμπτοντας οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία ενημέρωσης και συζήτησης, στο όνομα των μαθητών/τριών που δίνουν Πανελλαδικές, έστησαν έναν άνευ προηγουμένου απεργοσπαστικό μηχανισμό. Με αίτημα λοιπόν που συνέταξαν από κοινού, παρουσιάζοντάς το ως απόφαση του ΔΣ, ζητούν από την ΑΔΕΔΥ: «να πάρει άμεσα απόφαση εξαίρεσης των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την 24ωρη απεργία της 16ης Ιουνίου, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις». Όσοι ξιφουλκούν τάχα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη απέδειξαν με την απόφασή τους ότι κρύβουν μέσα τους έναν «μικρό Χατζηδάκη», ενώ υποτάσσονται στον κοινωνικό αυτοματισμό που ενεργοποιεί η κυβέρνηση και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της. 

Ο tempora o mores! ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ ξεπουλούν την απεργία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε την απόφασή της να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαίρεση από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσων εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαγγελθείσα αυριανή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σημειώνει ότι ότι η διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 δεν θα παρακωλυθεί με κανένα τρόπο. Άρχισαν τα όργανα: Η Ν. Κεραμέως εφαρμόζει τον νόμο Χατζιδάκη πριν ψηφιστεί για να απαγορεύσει την απεργία! 

Ωστόσο την ημερομηνία της ψήφισης την επέλεξε η κυβέρνηση. Αυτή επέλεξε ημέρα πανελλαδικών και έχει την απόλυτη ευθύνη για κάθε εξέλιξη. Η προσπάθεια των δημοσιογραφικών παπαγάλων να ενεργοποιήσουν έναν άθλιο κοινωνικό αυτοματισμό σε βάρος του εκπαιδευτικού κλάδου, έπρεπε να απαντηθεί. Ειδικά στη φάση που διανύουμε, που η κυβέρνηση υπονομεύει με σειρά διατάξεων το δικαίωμα στην απεργία.  Διαβάστε για "την πραξικοπηματική απόφαση της ΟΛΜΕ που υπονομεύει τον αγώνα και τα σωματεία μας" πατώντας ΕΔΩ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search