• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εργαζόμενος καθαριότητας χτυπήθηκε θανατηφόρα από αυτοκίνητο την ώρα της δουλειάς - ΒΙΝΤΕΟ

December 25, 2022 642

 

Τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων για 52χρονο εργαζόμενο που κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας, άγνωστο γιατί, έπεσε με δύναμη και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου, σύμφωνα με το atticapressnews.

Όπως σημειώνει το atticapressnews.gr, το αυτοκίνητο του Δήμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια στο ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ.

Όπως επισημαίνουν από την Τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή με οικίες και καταστήματα.

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως λένε από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Όπως λένε συνάδελφοι του 52χρονου, κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search