• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΕΡΓ.Α.Σ. στην ΕΥΔΑΠ: Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ξεπουλάει και το νερό!

March 20, 2023 412

 

Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ξεπουλάει και το νερό!

Ενώ είναι ακόμα νωπό το χώμα απ’ το αίμα των δολοφονημένων στα Τέμπη, η κυβέρνηση προχωράει στο ξεπούλημα και του νερού, αποδεικνύοντας ότι τα δάκρυα που χύνει για τα αθώα θύματα των Τεμπών είναι ψεύτικα και δεν συγκινείται καθόλου. Και αυτό γιατί τεράστιο ρόλο στο έγκλημα έπαιξε η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ με τις αποφάσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 20 περίπου χρόνια.

 Με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή επιχειρεί με διάφορα κόλπα να παρακάμψει ακόμα και τις αποφάσεις του ΣτΕ που απαγορεύει ρητά το ξεπούλημα του νερού και με τη δημιουργία της νέας αρχής ρυθμιστικής ενέργειας με το όνομα Ρυθμιστική Αρχή στις Δημόσιες Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΡΑΑΕΥ), να προχωρήσει στο ξεπούλημα και του νερού.

Με το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση επιχειρούνται τα εξής. Πρώτον και το νερό περνάει στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή στο υπερταμείο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε όλο το δημόσιο πλούτο για 100 χρόνια! Δεύτερον, με το νομοσχέδιο στην ΡΑΑΕΥ περνάνε και όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης (ΔΕΥΑ) και αποχέτευσης, έτσι ώστε να βρίσκονται κάτω απ ‘τον ασφυκτικό έλεγχο της αφού άλλωστε οι ΔΕΥΑ  θα πληρώνουν χαράτσι στην ΡΑΑΕΥ επί του τζίρου του είτε έχουν κέρδη είτε ζημίες. Τρίτον η ΡΑΑΕΥ θα κάνει τις αναγκαίες μελέτες για να κάνει έλεγχο στη κοστολόγηση και τιμολόγηση των τιμολογίων, δηλαδή θα ανοίξει ο δρόμος για μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού. Τέλος θα ανοίξει ο δρόμος για την εντατικοποίηση στο χώρο της δουλειάς, στη μεγάλη μείωση του προσωπικού και την επέλαση των εργολάβων κάτι που ήδη γνωρίζουμε καλά στο χώρο της εταιρείας.

 Για όλους αυτούς τους λόγους και γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των ιδιωτικοποιήσεων στη ΔΕΗ, με την τρομακτική αύξηση των τιμών με τη διάλυση του ΟΣΕ και το ξεπούλημα του στους Ιταλούς, οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για να μην περάσουν τα νέα κυβερνητικά σχέδια. Οφείλουμε ακόμα να ξεσκεπάσουμε και όλους αυτούς που σήμερα κάνουν ότι μα υποστηρίζουν ενώ πριν λίγα χρόνια μας έσφαζαν με το μπαμπάκι.

Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί!

Όχι στο νέο έγκλημα που σχεδιάζεται με το ξεπούλημα του νερού!

Όλοι στη συγκέντρωση της ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ, Δευτέρα 20/3,  στις 4 το απόγευμα στη Βουλή!      

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search