• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζουν τους ψηφοφόρους των νεοναζιστών

May 20, 2023 557

Και ο Σκέρτσος με τον Βορίδη παριστάνουν τους... αντιφασίστες!

ΠΗΓΗ:  Eksegersi.gr

Μετά τον Τσίπρα, που άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τους… παρασυρμένους χρυσαυγίτες, η Γεροβασίλη. Βγήκε στο πρωινάδικο του Παπαδάκη και όταν ρωτήθηκε αν της φαίνεται φυσιολογικό, κάποιος που ήταν έτοιμος να ψηφίσει Κασιδιάρη τώρα να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε –με γεμάτο το στόμα- «βεβαίως»!

Και συνέχισε: «Και θα συζητούσα μαζί του τι έκανε τότε και τι σημαίνει σήμερα, και θα ήταν μια εξέλιξη που θα την έβλεπα στη θετική κατεύθυνση, ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν το εκλογικό τους λάθος»!

Ανέφερε, ακόμη, ότι αυτή είναι μια προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει παρελθόν. Οπως είπε, «έχουμε αναλύσει με τοποθετήσεις επί σειρά ετών τι σήμαινε όλο αυτό και έχουμε διαχωρίσει έναν ψηφοφόρο που δεν κατανούσε τι σημαίνει στήριξη σε αυτό το μόρφωμα. Προφανώς τον διαχωρίζαμε από την εγκληματική οργάνωση»!

Ωστε έτσι, λοιπόν. Εκλογικό λάθος ήταν η στήριξη στο νεοναζιστικό εκλογικό μόρφωμα. Και οι ψηφοφόροι του δεν κατανοούσαν αυτό το… λάθος τους. Μπορεί να είχαν έρθει στο φως τα εγκλήματα των νεοναζιστών (το φθινόπωρο του 2013 δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, για να θυμηθούμε το τελευταίο απ’ αυτά τα εγκλήματα), αλλά αυτοί που τους ψήφιζαν το 2015 και το 2019… δεν κατανοούσαν το εκλογικό τους λάθος.

Αλλά και τώρα, πώς προέκυψε η συζήτηση για το τι θα ψηφίσουν τα ορφανά του Κασιδιάρη; Προέκυψε από τον εκλογικό αποκλεισμό του νεοναζιστικού μορφώματος. Αν δεν υπήρχε αυτός ο αποκλεισμός, όλοι αυτοί θα ψήφιζαν το νεοναζιστικό μόρφωμα. Μετά τον αποκλεισμό, άρχισαν να προβληματίζονται τι θα ψηφίσουν. Ο Κασιδιάρης τούς είπε: όχι αποχή-λευκό-άκυρο, όχι Κανελλόπουλο και Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι Φαηλοτζήμερους και «Νίκη», ψηφίστε κατά συνείδηση με σκοπό να φύγει ο Μητσοτάκης.

Δείτε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του μηνύματος Κασιδιάρη στο youtube. Aυτοί που προτείνουν ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν και ανάλυση: «Οχι μικρά κόμματα, γιατί δε θα μπουν στη Βουλή κι αυτό ευνοεί τον Μητσοτάκη – Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει δεύτερος γύρος και να μπορέσει να κατέβει ο Κασιδιάρης». Δηλαδή, προτείνουν την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ως μια γέφυρα για να κερδίσει χρόνο ο Κασιδιάρης.

Δείτε ανάρτηση του Μπαρμπαρούση, καταδικασμένου χρυσαυγίτη, πρώην βουλευτή της συμμορίας, που τώρα είναι στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος του Κασιδιάρη:

Πού τους είδαν τους… μετανοημένους χρυσαυγίτες οι συριζαίοι; Είναι προφανές ότι με καθαρά τυχοδιωκτικό τρόπο θέλουν να πάρουν νεοναζιστικές ψήφους, παίζοντας το προβοκατόρικο παιχνίδι του Κασιδιάρη. Βάζουν τους νεοναζιστές στο κέντρο της πολιτικής ζωής. Οπως και η ΝΔ, βέβαια. 

Ουδέποτε εισηγήθηκαν ή ζήτησαν να θεσπιστεί αντιναζιστική νομοθεσία. Ουδέποτε ζήτησαν, εντός και εκτός Βουλής, να συλλαμβάνεται κάθε στέλεχος και κάθε μέλος των νεοναζιστικών μορφωμάτων και να του απαγγέλλεται κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κατ΄εφαρμογή της ιστορικής απόφασης 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που έκρινε ότι η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση ως κόμμα, από την κορυφή μέχρι τον πάτο, και πως κίνητρο για την εγκληματική της δράση είναι ο εθνικοσοσιαλισμός. 

Και τώρα, προσπαθούν να κερδίσουν χρυσαυγίτικες ψήφους, εν γνώσει τους ότι οι νεοναζιστές και οι ψηφοφόροι τους μισούν τον Μητσοτάκη και τον Βορίδη επειδή τους απέκλεισαν από τις εκλογές και αναζητούν τρόπο για να επανέλθουν.

Οι ξεδιάντροποι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν το δικαίωμα στον κάθε Σκέρτσο να πιάνει στο στόμα του τη μάνα του δολοφονημένου από τους νεοναζιστές Παύλου Φύσσα, παριστάνοντας τον αντιφασίστα. Τι σχέση έχει ο εκπρόσωπος των βιομηχάνων και τραπεζιτών με μια εργάτρια, με σύζυγο εργάτη και γιο εργάτη (αυτόν που της στέρησαν τα ναζιστικά καθάρματα), με μια οικογένεια που βγάζει το ψωμί της στα κάτεργα αυτών που υπηρετεί ο Σκέρτσος; Τι σχέση έχουν τα τομάρια της Δεξιάς, που μια ζωή χάιδευαν τους νεοναζιστές, με τους αντιφασίστες και τους αριστερούς στις εργατογειτονιές του Πειραιά; Τι σχέση με τον αντιφασισμό έχει το κόμμα που είχε γενικό γραμματέα της κυβέρνησής του τον Μπαλτάκο; Που πρώτα έκανε ρύθμιση που επέτρεπε στους νεοναζιστές να κατέβουν στις εκλογές, ώστε να διευκολύνεται η αυτοδυναμία με ένα υψηλότερο ποσοστό των εκτός Βουλής κομμάτων (τροπολογία Βορίδη τον Ιούνη του 2021) και μετά, όταν κατάλαβε ότι το μόρφωμα του Κασιδιάρη μπορεί να μπει στη Βουλή και να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ, έκανε νέα ρύθμιση, στηριγμένη στην αντιδραστική γραμμή των «δύο άκρων», ώστε να αποκλείσει τον Κασιδιάρη; Τολμούν να μιλούν για αντιφασισμό αυτοί που εργαλειοποίησαν την εκλογική νομοθεσία, χρησιμοποιώντας την όχι ενάντια στους ναζιστές, αλλά σύμφωνα με τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search