• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η κυβέρνηση προχωράει στην εφαρμογή του χουντονόμου για τις συγκεντρώσεις! Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

September 16, 2020 39

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΝΤΙΤΕΤΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα του συνδικαλιστικού κινήματος, η αστυνομία, παραμονές του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου της Πέμπτης 17/9 προχώρησε σε απανωτές τηλεφωνικές επικοινωνίες με σωματεία και ομοσπονδίες της εκπαίδευσης ζητώντας από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών να οριστούν υπεύθυνοι για την διαδήλωση της Πέμπτης 17/9. Η κίνηση αυτή αποτελεί εφαρμογή των διατάξεων του χουντικής έμπνευσης νόμου που ψήφισε μες στο καλοκαίρι η κυβέρνηση της ΝΔ και χτυπά το δικαίωμα του λαού μας να διαδηλώνει. Τώρα, μέσω της αστυνομίας και των δυνάμεων καταστολής εντείνει την πολιτική της τρομοκρατίας διότι ξέρει πολύ καλά ότι ο μόνος δρόμος για να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική της είναι η μαζική, λαϊκή, εξωκοινοβουλευτική πάλη και αυτήν προσπαθεί να αποτρέψει.

Δε θα σωπάσουμε μπροστά στις τρομερές ελλείψεις των σχολείων!

Η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έκανε τίποτα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς τα σχολεία με όλα τα μέτρα ασφαλείας και όλο το προσωπικό στη θέση του. Αντίθετα, τα σχολεία άνοιξαν με χιλιάδες κενά τόσο σε εκπαιδευτικούς, όσο και σε προσωπικό καθαριστ(ρι)ών και σε υγειονομικό υλικό. Το μόνο που εξασφάλισε η κυβέρνηση είναι μάσκες λάθος μεγέθους και πλαστικά παγουρίνο… Απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί μέσα από τα σωματεία τους ανέδειξαν τα ζητήματα αυτά και ζήτησαν μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών και υγειονομικού προσωπικού. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει και να καταστείλει το εκπαιδευτικό κίνημα και τους εκπαιδευτικούς που παλεύουν ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της.

Δεν υποτασσόμαστε! Δεν υποχωρούμε!

Καλούμε τους συναδέλφους και τα σωματεία να μην υποταχθούν μπροστά στην ένταση της πολιτικής της καταστολής. Να μην δοθεί κανένα όνομα ως υπεύθυνου για την αυριανή διαδήλωση. Πρέπει τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις που θα καταγγέλλουν την νέα προσπάθεια εφαρμογής του χουντονόμου. Πρέπει μέσα από τα σωματεία μας να κλιμακώσουμε τον αγώνα τόσο ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική όσο και την πολιτική της καταστολής και της τρομοκρατίας.

  • Κάτω ο χουντικός νόμος που χτυπάει το δικαίωμα στη διαδήλωση!
  • Κάτω η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης!
  • Όλοι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 17/9 στις 18:30 στα Προπύλαια!

antitetradia.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search