• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, μαζί με τους μαθητές μας, σήμερα Πέμπτη 1/10! Συγκέντρωση στα Προπύλαια 12:00!

October 01, 2020 257

 

 

Ο.Λ.Μ.Ε.
Ξανά στο δρόμο, μαζί με τους μαθητές μας!

Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 1/10!

Συγκέντρωση στα Προπύλαια 12:00!

Συμμετέχουμε με διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 όπου πραγματοποιηθούν πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια!

Ο αγώνας των μαθητών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην μόρφωση και στην Υγεία είναι δίκαιος! Είναι πρώτα από όλα και δικός μας αγώνας! Εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές, όλοι μαζί διεκδικούμε υγειονομικές και παιδαγωγικές προϋποθέσεις για πραγματικό μάθημα με
μέτρα ασφαλείας, με άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών, με μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, με περισσότερες αίθουσες ώστε να μην ξεπερνάνε τα τμήματα τους 15 μαθητές.
Η κυβέρνηση της ΝΔ με τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες τον σχεδόν διπλασιασμό των σχολείων που εμφανίζονται κρούσματα. Αντί να πάρει μέτρα για να λύσει τα οξυμένα προβλήματα απαντά με συκοφάντηση και καταστολή. Αντί να προσλάβει
εκπαιδευτικούς στέλνει την Αστυνομία, αντί να προσλάβει καθαρίστριες στέλνει εισαγγελείς και προχωρά σε διώξεις.
Καλούμε τους συναδέλφους και τις ΕΛΜΕ να βρεθούν κοντά στους μαθητές, να μπουν μπροστά απέναντι σε φαινόμενα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα των μαθητών.
Απαιτούμε εδώ και τώρα:
 Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15 και ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, έτσι ώστε να μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
 Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία, που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες της περιόδου.
 Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή σε μαθητή.
 Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.
 Δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

Συμμετέχουμε μαζικά μαζί με τους μαθητές μας
στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια την Πέμπτη 1/10!

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 με 14:00!

Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Όλες και όλοι Πέμπτη 1/10, 12.00, Προπύλαια
Στο πλευρό των μαθητών, φτιάχνουμε μαζικό πανεκπαιδευτικό ξεσηκωμό!
Εδώ και τώρα απεργία!
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "천한했고 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός! ΠΕΜΠΤΗ 1/10 12.00 I ΠΡΟΠΥΛ IA Νίκη στις μαθητικές καταλήψεις! Ενώνουμε τις φωνές μας με την κραυγή αγωνίας των μαθητ(ρι)ών μας! Μέχρι 15 μαθητ(ρι)ες στην τάξη Μομιμοποίηση όλων των αναπληρωτ(ρι)ών Μόνιμες προσλήψεις καθαριστ(ρι)ών Όχι στο Νέο λύκειο/την τράπεζα θεμάτων Λεφτά για την υγεία και την παιδεία!"
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search