• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αγωνιστικό «ευχαριστώ» από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη - «Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!» ΒΙΝΤΕΟ

March 16, 2020 317
 
Αγωνιστικό «ευχαριστώ» από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη - «Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!» ΒΙΝΤΕΟ
Στις γειτονιές του Αμαρουσίου, όπως και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, χιλιάδες πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους, στις 9 το βράδυ της Κυριακής για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης για το έργο που προσφέρουν αυτές τις δύσκολες ώρες στην κοινωνία.
Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πολυχρονιάδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εκτός των Τειχών», επέλεξε να κάνει ακόμα πιο δυνατή την «δήλωση» στήριξής του στους υγειονομικούς της χώρας. 
Πήρε την ντουντούκα του, και αφού είπε ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία, άρχεσε να φωνάζει συνθήματα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.
«Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!», ήταν ένα από αυτά.
 
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη που είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους, κατηγορώντας την στην ουσία για υποκρισία καθώς οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι υπεύθυνες για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search