• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη και οδύνη για τον γελαστό και ευγενικό Αχιλλέα

March 18, 2024 803

Βαθιά θλίψη και οδύνη έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο τραγικός θάνατος του 18χρονου Αχιλλέα σε τροχαίο

Ενδεικτικά αναφέρουμε συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H σχολική κοινότητα του 2ου reл είναι συγκλονισμένη και θρηνεί για τον άδικο χαμό του αγαπημένου μας μαθητή Αχιλλέα. Στεκόμαστε κοντά στην οικογένεια του. Διεύθυνση, καθηγητές, γονείς/ ηδεμόνες και μαθητές του σχολείου μας"

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για τον Αχιλλέα

Η αδόκητη απώλεια μαθητών μας μας γεμίζει θλίψη. Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο χαμό, του μαθητή μας Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας ήταν ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί και η άδεια θέση του μέσα στην αίθουσα θα μας υπενθυμίζει την απώλειά του.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στους γονείς και την οικογένεια του Αχιλλέα, στους φίλους και φίλες του, στους συμμαθητές του, στους συναδέλφους μας και στο σχολείο του.

Ο ΝΑΟΚ

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα, μια από αυτές που δε θέλεις ούτε να ακούς ούτε να σκέφτεσαι. Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα. Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας.

Ο Αχιλλέας θα παραμένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Σε αυτήν την ώρα που ο πόνος γίνεται ανίκητος, μόνο κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρξυρας

Το Δ.Σ. του ΣΔΠΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του υιού και εγγονού των μελών του Πολύβιου Μοναστηριώτη και Αχιλλέα Μοναστηριώτη, αντίστοιχα, καθώς και στις οικογένειες αυτών.

drepani.gr / argyrades.gr:  Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αχιλλέα, να έχουν δύναμη και κουράγιο…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search