• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

#Πονάω: «Η αστυνομία θα είναι φιλική απέναντι στον πολίτη» λέει ο Θεοδωρικάκος

September 04, 2021 64


Είναι τουλάχιστον οξύμωρο αν όχι κάτι χειρότερο, ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος να μιλάει μεταξύ άλλων για «μια αστυνομία φιλική στον πολίτη»
Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για «αστυνομία φιλική στον πολίτη και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα». Λίγους μήνες μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και ενώ η θητεία του ξεκίνησε με ξύλο και χημικά από την αστυνομία σε αντιφασίστες, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, η κυβέρνηση περνά από το «νόμος και τάξη» στο «κάνουμε το άσπρο, μαύρο».

Πιο συγκεκριμένα, χθες τα ΜΑΤ έριξαν χημικά στη συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια. και επιτέθηκαν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενώ το απόγευμα ακολούθησαν ξύλο και χημικά σε αντιφασίστες και περαστικούς στο Μεταξουργείο και ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά.

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο αν όχι κάτι χειρότερο, ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος να έχει δηλώσει μεταξύ άλλων: «Σε διαρκή συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θέλουμε να ρίξουμε το βάρος στην ασφάλεια στις γειτονιές. Θέλουμε μια αστυνομία που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση. Μια αστυνομία φιλική στον πολίτη και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα. Σ’ αυτό είμαστε ενωμένοι. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον Έλληνα αστυνομικό, ο οποίος κάνει σπουδαίο κοινωνικό έργο».

Πηγή: www.rosa.gr

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search