• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Μια μεγάλη διάκριση το βραβείο αριστείας για τον Κερκυραίο Αν. Καθηγητή Πέτρο Σπάχο

October 19, 2020 535

 

Κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος Σχολών του Πανεπιστημίου του Γκουέλφ στον Καναδά παρουσιάζει την εξέχουσα σχολή από καθένα από τα επτά κολέγια, με το θεσμό των διακεκριμένων βραβείων καθηγητή για την αριστεία στη διδασκαλία και διατηρεί δύο διακεκριμένα βραβεία καθηγητή για καινοτομία στη διδασκαλία σε σχολή σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο Γκουέλφ.

Το Κολλέγιο Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών με χαρά ανακοίνωσε ότι ο Κερκυραίος Πέτρος Σπάχος, αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών, είναι ο αποδέκτης CEPS 2020 του Βραβείου Αριστείας στη Διδασκαλία. Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωρίσουν την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση σε διάφορες κατηγορίες που περιλαμβάνουν διδασκαλία στην τάξη, επίβλεψη διατριβής, σχεδιασμό μαθημάτων, ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού, ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και εκπαιδευτικό σχεδιασμό και χάραξη πολιτικής.

«Μου αρέσει να διδάσκω και το θεωρώ απαραίτητο μέρος μιας επιτυχημένης ακαδημαϊκής καριέρας», λέει ο Σπάχος. «Για μένα, το πιο σημαντικό μέρος της διδασκαλίας είναι να διατηρήσουμε τους μαθητές αφοσιωμένους κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης. Όχι μόνο θέλω να μεγιστοποιήσω τη μαθησιακή τους εμπειρία στο Πανεπιστήμιο του Guelph, αλλά θέλω επίσης να ενθαρρύνω την ανάπτυξη μελλοντικών εκπαιδευτικών και ερευνητών. " Ο Σπάχος διατηρεί τις διδακτικές του βέλτιστες πρακτικές επίκαιρες παρακολουθώντας σεμινάρια και άλλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Ζητά επίσης σχόλια από συναδέλφους και μαθητές για να προσαρμόσει τις μεθόδους του για τη μέγιστη αφοσίωση. «Αισθάνομαι ότι λίγο χιούμορ, που εγχέεται τη σωστή στιγμή, μπορεί επίσης να συμβάλει στη διατήρηση υψηλού επιπέδου ενδιαφέροντος των μαθητών!»

Petros Spachos UofG Homepage

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Σπάχου διαδραματίζουν επίσης βασικό ρόλο στη διδακτική του προσέγγιση. Χτίζει ενθουσιασμό στην τάξη μεταφέροντας το πάθος του για τη δική του έρευνα, Wireless Sensor Networks. Στόχος του είναι να δείξει στους μαθητές πώς μπορούν να ερευνήσουν τους δικούς τους τομείς ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. «Ένα απλό« ευχαριστώ» ή « το μάθημά σας ήταν πραγματικά χρήσιμο »που οι μαθητές θα μου πουν δύο ή τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή τους είναι απλώς ένα καταπληκτικό συναίσθημα», λέει ο Σπάχος. Αναγνωρίζει ότι η διδασκαλία και η μάθηση στο πλαίσιο του Novel Coronavirus του 2019 έχει κάποια εμπόδια.

Ο Σπάχος αναζητά διαδικτυακές πλατφόρμες με μοναδικά εργαλεία διδασκαλίας, όπως δημοσκοπήσεις, λευκούς πίνακες και παγοθραύστες που του επιτρέπουν να επικοινωνεί με μαθητές από απόσταση.

Πηγή: https://www.uoguelph.ca/ceps/news/2020/10/distinguished-professor-awards-2020

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search