• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Καταγγελία για νέα δολιοφθορά των δημοτικών γεωτρήσεων ύδρευσης στη Νότια Κέρκυρα

April 21, 2023 609

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας δημόσια καταγγέλλει την δεύτερη κατά σειρά σε διάστημα μιας εβδομάδας, προδήλως πλέον σκόπιμης, πρόκληση βλάβης στις εγκαταστάσεις των γεωτρήσεων ύδρευσης του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης, ασυνείδητης και αντικοινωνικής ενέργειας είναι και πάλι η ταλαιπωρία συμπολιτών μας που δεν φταίνε σε τίποτα.

 

Η βλάβη οφείλεται αυτή τη φορά σε καθαρή κακόβουλη ενέργεια, την κοπή των χάλκινων καλωδίων ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων. Της υπόθεσης επιλαμβάνεται η Ελληνική Αστυνομία με τη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας αναζήτησης των υπευθύνων.

Καθώς αντιμετωπίζουμε εκ νέου το ίδιο φαινόμενο δολιοφθοράς κατά των εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας αναρωτιόμαστε αν τα κίνητρα του δράστη ανάγονται σε κοινή εγκληματική ή ενδεχομένως πολιτική ενέργεια.

Ως Δήμος Νότιας Κέρκυρας θα προβούμε σε νέα κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων, προτρέπουμε δε και πάλι τους συνδημότες μας να συνδράμουν την προσπάθεια περιφρούρησης των δημόσιων και δημοτικών υποδομών στις οποίες βασίζεται η ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search