• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Είχε κατηγορηθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία - Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία του δράστη! (video)

August 02, 2022 442

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή, με θύμα 41χρονη στο χωριό Τσιλιβί.

Ο 51χρονος, που συνελήφθη, ξυλοκόπησε και στη συνέχεια έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τη 41χρονη γυναίκα, με την οποία είχαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 14 και 8 ετών, το βράδυ της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία στις 18 Ιουνίου, πάλι έπειτα από μήνυση της συζύγου του. Είχε συλληφθεί και όμως αφέθηκε ελεύθερος να ολοκληρώσει το έργο του.

Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί και δυστυχώς θα το ξαναδούμε αν η πολιτεία επιτέλους δε λάβει ουσιαστικά μέτρα. Οι ζωές μας μετράνε. 

Εχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες ο γυναικοκτόνος πήγε και πάλι στο σπίτι της συζύγου του, την ξυλοκόπησε και εκείνη έφυγε τρέχοντας, για να υποβάλει μήνυση ξανά, ζητώντας κάποιος επιτέλους να την προστατεύσει

Γυρίζοντας στο σπίτι, την περίμενε, την ξυλοκόπησε και πάλι κι αμέσως μετά, με ένα μaχαίρi της κατάφερε απανωτά χτυπήματα μέχρι που την άφησε νεκρή.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία των χτυπημάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ήταν τέτοια η μανία που μαχαίρωνε ο 51χρονος της 41χρονη σύζυγό του, που στράβωσε η λάμα του μαχαιριού!

Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

 

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά τη δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, στο χωριό Κερί.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search