• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας για την Παλαιστίνη (photo – video)

December 11, 2023 1729

 

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Κέρκυρας για τη σφαγή στη Γάζα και το συνεχιζόμενο έγκλημα ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και γονείς και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δημιουργικότητα των μαθητών της Κέρκυρας αλλά και των εκπαιδευτικών τους. Έργα ζωγραφικής, κολλάζ, ποιήματα, βίντεο, ψηφίσματα, ακόμα και πανό, ετοίμασαν οι μαθητές με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα παιδιά από την Παλαιστίνη, τα οποία δοκιμάζονται, εδώ και 60 μέρες από την αγριότητα του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

Οι μαθητές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διάβασαν τους υπέροχους μονολόγους που έχει επιμεληθεί το «Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση», μεταφέροντας όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών στη Γάζα, σαν να ήταν δικά τους. Ενώ οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, διάβασαν τα ποιήματά τους, καθώς και το ψήφισμα που απέστειλε στους φορείς, η «Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας. Για μια ακόμα φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία τους, για τον κόπο και την προσπάθειά τους, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ, να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αλληλεγγύης στο λαό και στα παιδιά της Παλαιστίνης!

Το έγκλημα στη Γάζα συνεχίζεται! Είμαστε σε επαγρύπνηση για νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης, γιατί ο λαός της Παλαιστίνης μας έχει όλους ανάγκη!

  

 
 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search