• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

ΟΛΜΕ: Έφυγε ο συνάδελφος Ν. Γαλιατσάτος

June 12, 2023 744

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του συναδέλφου Νικόλα Γαλιατσάτου και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του και αγαπητή συνάδελφο Μαρία Ανδρεάτου καθώς και στα παιδιά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Έφυγε ο συνάδελφος Ν. Γαλιατσάτος

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του συναδέλφου Νικόλα Γαλιατσάτου και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του και αγαπητή συνάδελφο Μαρία Ανδρεάτου καθώς και στα παιδιά του.

Ο συνάδελφος Νικόλας Γαλιατσάτος υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Πολύχρονη ήταν η παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ ΚΙ, την οποία υπηρέτησε και από τις θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του ΔΣ. Με τη μαχητική του παρουσία έχει αφήσει τη σφραγίδα του στα τοπικά συνδικαλιστικά δρώμενα, έχοντας υποστεί και διώξεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων, κατά την περίοδο της θητείας του ως αιρετού μέλους στο τοπικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ( ΠΥΣΔΕ) Κεφαλονιάς – Ιθάκης. Ακόμη, συνέβαλε στην ίδρυση του Νομαρχιακού Τμήματος Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ ως ιδρυτικό μέλος.

Ο Νικόλας Γαλιατσάτος, ενεργός πολίτης  από τα φοιτητικά του χρόνια, έχοντας συμμετάσχει και στο αντιδικατοτορικό κίνημα, ως φοιτητής στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστήμιου της Πάτρας, συνέχισε και στη μετέπειτα ζωή του να συμμετέχει δραστήρια στα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα της Κεφαλονιάς.

Κατά την θητεία του στη Δημόσια Εκπαίδευση, την οποία υπηρέτησε και ως  Διευθυντής στο 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, είχε κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων και την αγάπη των μαθητών του.

Θα τον θυμόμαστε πάντοτε ως  συνεπή αγωνιστή για μια καλύτερη παιδεία, για μια καλύτερη ζωή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search