• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Δώρα Μαυροπούλου: "Υπήρξε πραγματικά μεγαλείο ψυχής, καλοσύνης και γενναιοδωρίας"

June 15, 2023 1134

Θλίψη σκόρπισε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης ο χαμός της εκπαιδευτικού Θεοδώρας Μαυροπούλου.

Η Θεοδώρα Μαυροπούλου επί σειρά ετών υπηρέτησε στο Καλλιτεχνικό σχολείο Αμπελοκήπων ως καθηγήτρια Αγγλικών και «υπήρξε πραγματικά μεγαλείο ψυχής, καλοσύνης και γενναιοδωρίας  για τους μαθητές και όλους τους συναδέλφους. Το ήθος, η συνέπεια, το συνεχές ενδιαφέρον και η φροντίδα της, τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους συναδέλφους, τη διέκριναν σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

«Η Δώρα με ενδιαφέρον παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και συμμετείχε στους αγώνες του κλάδου για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της εργασίας μας» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Για την απώλεια της συναδέλφου Θεοδώρας Μαυροπούλου

Το Δ.Σ. της Ε΄ΕΛΜΕ-Θ εκφράζει τα βαθιά του θλίψη για το θάνατο της συναδέλφισσας Θεοδώρας Μαυροπούλου που κηδεύτηκε χθες, 14/6/2023, και τα   συλλυπητήριά του στην οικογένειά της, στους οικείους της και στους συναδέλφους του σχολείου της! 

Η αγαπητή μας συνάδελφος έφυγε από κοντά μας μετά από πολυετή δοκιμασία δίνοντας τη μάχη της ζωής με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής, χαρακτηριστικά που διέκριναν τη Δώρα σε όλη τη ζωή της.

Η Δώρα  επί σειρά ετών υπηρέτησε στο Καλλιτεχνικό σχολείο Αμπελοκήπων ως καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε πραγματικά μεγαλείο ψυχής, καλοσύνης και γενναιοδωρίας  για τους μαθητές και όλους τους συναδέλφους. Το ήθος, η συνέπεια, το συνεχές ενδιαφέρον και η φροντίδα της, τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους συναδέλφους, τη διέκριναν σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή.

Η Δώρα με ενδιαφέρον παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και συμμετείχε στους αγώνες του κλάδου για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της εργασίας μας.

Θα τη θυμόμαστε πάντα!  

 Το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η γραμματέας

 Χρήστος Ζαγανίδης                      Σοφία Στεφανίδου

Η ανακοίνωση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων "Δημήτρης Χορν"

Με θλίψη ανακοινώνουμε την εκδημία της αγαπητής μας συναδέλφου Θεοδώρας Μαυροπούλου, που έφυγε από κοντά μας μετά από πολυετή δοκιμασία. Η Δώρα επί σειρά ετών υπηρέτησε στο σχολείο μας, ως καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε πραγματικά ένα δώρο Θεού για τους μαθητές και όλους όσοι τη γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί της. Θα την θυμόμαστε πάντα, για το ήθος, τη συνέπεια, το συνεχές ενδιαφέρον και τη φροντίδα της, τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους συναδέλφους της. Αντιμετώπισε γενναία τη δοκιμασία της, χωρίς να χάσει την ανθρωπιά, την αισιοδοξία και το χαμόγελό της, δίνοντας μάθημα ζωής και ελπίδας σε όλους γύρω της.

Όλη η κοινότητα του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων συμμετέχουμε στο πένθος, με την ευχή ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή της και να χαρίζει παρηγοριά στους οικείους της. 

Αιωνία της η μνήμη!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search