• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η εκπαιδευτικός Αφροδίτη Κοτσυφάκη

June 16, 2023 1066

Τη μάχη με την επάρατη νόσο έχασε η εκπαιδευτικός Αφροδίτη Κοτσυφάκη.

«Η Αφροδίτη υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε σχολεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια είτε ως απλό μέλος είτε ως εκλεγμένη στο Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με την παράταξη των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Το «αντίο» της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Συλλυπητήρια για το θάνατο συναδέλφισσας

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αγαπημένης συναδέλφισσας Αφροδίτης Κοτσυφάκη η οποία έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο που τόσο παλικαρίσια πάλευε για χρόνια.

Η Αφροδίτη υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε σχολεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια είτε ως απλό μέλος είτε ως εκλεγμένη στο Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με την παράταξη των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Η Αφροδίτη παρά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της στάθηκε όρθια, βρισκόταν στο κίνημα και στους αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή, έδινε θάρρος και κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους. Όσοι τη γνώριζαν τη θαύμαζαν για την παρρησία, τη δύναμη, την αξιοπρέπειά της.

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση στους δικούς της. Επιθυμία της ήταν να ταφεί στην αγαπημένη της ιδιαίτερη πατρίδα την Κρήτη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ…

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search