• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θρήνος στο Κερατσίνι για τον άδικο χαμό του 22χρονου Χρήστου Μ. (ΒΙΝΤΕΟ)

January 17, 2024 1791

 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία από τον άδικο χαμό του 22χρονου Χρήστου Μ. μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/1 στη Νίκαια μεταξύ Ι.Χ. αυτοκινήτου και μηχανής.

Προεπισκόπηση εικόνας

Συγκεκριμένα στις 3.50   το πρωί της  Δευτέρας 15/1 στη διασταύρωση των οδών Αιτωλικού και Τζαβέλλα, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.  Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 22χρονου οδηγού της μηχανής Χρήστου Μ., ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 03:50 τα ξημερώματα, όταν το όχημα κινούμενο στην οδό Αιτωλικού με κατεύθυνση από Πειραιά προς την οδό Ταρσού στη συμβολή με Τζαβέλα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που κινούταν επί της οδού Τζαβέλα με κατεύθυνση από την πλατεία Χαλκηδόνας προς την οδό Περγάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ με κατεύθυνση από την οδό Αιτωλικού με κατεύθυνση από Πειραιά προς την οδό Ταρσού στη συμβολή με Τζαβέλα σ παραβίασε το STOP, ούτε έλαβε υπόψη του τον παλλόμενο φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί  με τη μοτοσικλέτα (παπί) που κινούταν με οδηγό τον Χρήστο Μ. επί της οδού Τζαβέλα με κατεύθυνση από την πλατεία Χαλκηδόνας προς την οδό Περγάμου

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου Χρήστου Μ. σκόρπισε τη θλίψη στο Κερατσίνι που κατοικούσε μόνιμα. Ο Χρήστος Μ. είχε αποφοιτήσει από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ένα καλόκαρδο παιδί, ζωηρό με αστείρευτο χιούμορ πάντα με το χαμόγελο και πολύ εργατικό. Έφυγε άδικα και νωρίς για τη γειτονιά των Αγγέλων.

 

Η κηδεία του Χρήστου Μ. θα τελεστεί την Πέμπτη 18/1 στις  4 μμ στο Νεκροταφείο του Σχιστού

ΥΓ Το drepani.gr / argyrades.gr εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για τoν άδικο χαμό του Χρήστου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Προεπισκόπηση εικόνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search