• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Συλλυπητήρια μήνυματα του Περιφερειάρχη ΙΝ Γ. Τρεπεκλή και Δημάρχου Στ. Πουλημένου

January 15, 2024 786

Συλλυπητήρια μήνυματα  του Περιφερειάρχη ΙΝ Γ. Τρεπεκλή και Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανου Πουλημένου για τον θάνατο του Σπύρου Καλούδη

Με ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης ΙΝ Γ. Τρεπεκλής αναφέρει τα εξής:

Με την αγγελία του θανάτου του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Καλούδη θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Σπύρος Καλούδης υπηρέτησε με ευσυνειδησία, εντιμότητα και με ξεχωριστό πολιτικό ήθος ως βουλευτής τον τόπο του, ενώ διετέλεσε και Υφυπουργός Οικονομικών στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Η ξεχωριστή παρουσία του στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας και η πίστη στις αρχές του, είναι η παρακαταθήκη που αφήνει.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το μήνυμα του Στ. Πουλημένου

Η απώλεια του Σπύρου Καλούδη μας γεμίζει θλίψη.
Ο μαχητικός πολιτικός, Βουλευτής Κερκύρας και Υφυπουργός Οικονομικών, φεύγοντας, αφήνει παρακαταθήκη ήθους και ευπρέπειας.
Οραματιστής και εργατικός, ο Σπύρος Καλούδης, ήταν μία προσωπικότητα σεμνή, φωτεινή και ενωτική. Ένας εξαίρετος δικηγόρος, ένας έντιμος πολιτικός, με ευρύτητα παιδείας και πνεύματος, ο οποίος υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον τόπο του, και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα.
Το γνώρισα στα πρώτα χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά και με είχε εντυπωσιάσει η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ευρυμάθειά του, ο ρηξικέλευθος πολιτικός του λόγος, συχνά κόντρα στο ρεύμα, και ο μαχητικός τρόπος με τον οποίο υποστήριζε τις απόψεις του.

Εκ μέρους του Δήμου μας και του Κερκυραϊκού Λαού, εκφράζω στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους, τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και εύχομαι το πολιτικό του ήθος, να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.

Αθάνατη η μνήμη του!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search