• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Πόπη Χριστάκου

January 19, 2024 1182

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Πηνελόπη Χριστάκου, που έδωσε σκληρό, γενναίο και αξιοπρεπή  αγώνα με την επάρατη νόσο.

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης το άγγελμα θανάτου της εκπαιδευτικού Πόπης Χριστάκου, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή (19/1) και ώρα 3:00 μμ στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες.

Η εκλιπούσα εκτός από το εκπαιδευτικό της έργο ως δασκάλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, διακρινόταν και για την πνευματική καλλιέργεια της. Σχολίαζε επιλεγμένους τίτλους βιβλίων, ως μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Σπάρτης, και στη συνέχεια τα κείμενά της δημοσιεύονταν στον τοπικό Τύπο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ»

«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο_ΠΛΗΘΩΝ» με θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε τον πρόωρο θάνατο της εκλεκτής Συναδέλφου, Παιδαγωγού κι Ενεργού Πολίτη Πηνελόπης Χριστάκου, που έδωσε σκληρό, γενναίο και αξιοπρεπή  αγώνα με την επάρατη νόσο.

Η Πόπη θα μείνει στην ψυχή και την καρδιά μας για την επαγγελματική της συνείδηση, την αγάπη της για τα παιδιά, τον εύθυμο και ειλικρινή χαρακτήρα της, το υψηλό δημοκρατικό και συνδικαλιστικό της ήθος. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της εθελοντικής δράσης, στοιχεία που τη διέκριναν στον σχολικό χώρο, στον κοινωνικό της περίγυρο και στο αγαπημένο της χωριό τις Αμύκλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει τα ειλικρινή, εγκάρδια συλλυπητήρια του στον σύζυγο, τη μητέρα, την αδελφή της και σε όλους τους οικείους της και αποφασίζει:

1.    Να εκδώσει το παρόν Ψήφισμα και να δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.

2.   Να παρακολουθήσει σύσσωμο την εξόδιο ακολουθία της, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ι.Ν.  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών.

3.    Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι να παραστούν στον αποχαιρετισμό της.

Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας Πόπη!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search