• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Στη γειτονιά των αγγέλων ο μαθητής και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Άγγελος Βενέτης

February 12, 2024 989

Βαθύτατη θλίψη και πόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του μαθητή  του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Άγγελου Βενέτη ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και από χθες  είναι στη γειτονιά των αγγέλων.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

     Η ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του μαθητή μας Άγγελου Βενέτη. Αγωνίστηκες σκληρά, ηρωικά  αλλά άνισα, μέχρι τέλους. Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, στην αγαπημένη μας συνάδελφο μητέρα σου Μαρία και στη σχολική κοινότητα του 7ου Γυμνασίου. Καλό σου ταξίδι Άγγελε, αιωνία η μνήμη σου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Βενέτη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Άγγελος ήταν ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηπείρου κι έδωσε με απίστευτο θάρρος την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Καλό Παράδεισο Άγγελε…”

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Η μαύρη μέρα που δεν θέλαμε να έρθει ποτέ, είναι η σημερινή. Σήμερα “έφυγε” από κοντά μας ο ΑΓΓΕΛΟΣ.

Το Σωματείο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κηρύσσει διήμερο πένθος και αναβάλλει κάθε δραστηριότητα των υποδομών του σε όλα τα επίπεδα, έως και τη Δευτέρα, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας για τον ΑΓΓΕΛΟ μας.

 

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος.”

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Άγγελος Βενέτης

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της. Μάλιστα αναβλήθηκαν τα παιχνίδια των ακαδημιών, ενώ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΒΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ…..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…..

ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Ά,Β,Γ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/02/2024

ΦΩΤΟ:passports.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search