• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ηλίας Παναγιωτόπουλος

February 08, 2024 1175

Έφυγε από τη ζωή  τη Δευτέρα  5/2 ο εκπαιδευτικός Ηλίας Παναγιωτόπουλος που τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη και με αξιοπρέπεια για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Ηλίας υπηρέτησε ως μαθηματικός για πολλά χρόνια-αρκετά από αυτά και από τη θέση του διευθυντή- σε σχολεία της ΕΛΜΕ Πειραιά. Ήταν αγαπητός στην εκπαιδευτική κοινότητα, γιατί ξεχώριζε τόσο για την επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, όσο και για την ανθρωπιά και το ήθος του. Όλοι όσοι γνωρίσαμε τον Ηλία θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη και την ευγένεια που τον χαρακτήριζαν. "Αγαπητός και συναδελφικός, παρακολουθούσε τα κοινά και συμμετείχε στη δράση του σωματείου, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά.

"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Έφυγε στις 5/2 από κοντά μας ο συνάδελφος Ηλίας Παναγιωτόπουλος, μαθηματικός που υπηρέτησε για πολλά χρόνια-αρκετά από αυτά και από τη θέση του διευθυντή- σε σχολεία της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Αγαπητός και συναδελφικός, παρακολουθούσε τα κοινά και συμμετείχε στη δράση του σωματείου.

Αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια την ασθένεια, αλλά δυστυχώς η μάχη ήταν άνιση.

Η ΕΛΜΕ Πειραιά θα τον αποχαιρετήσει με στεφάνι την Παρασκευή 09/02 στις 11π.μ στο ιερό ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή (περιοχή Τσακός). Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα αδέλφια του, θερμά συλλυπητήρια."

Το drepani.gr (argyrades.gr) εκφράζει την οδύνη και τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search