• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλιβερός αποχαιρετισμός στον Αχιλλέα

March 20, 2024 631

 

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης το στερνό αντίο στον 17χρονο πρωταθλητή κωπηλασίας Αχιλλέα Μοναστηριώτη
Ο Αχιλλέας ήταν ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί και η άδεια θέση του μέσα στην αίθουσα θα μας υπενθυμίζει την απώλειά του, όπως αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Ο Αχιλλέας Μοναστηριώτης ήταν ένα σπουδαίο ταλέντο, καθώς είχε κερδίσει χρυσά μετάλλια στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας στην κατηγορία των τζούνιορ. "Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα. Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας."

Ο Αχιλλέας Μοναστηριώτης έχασε την ζωή του σε τροχαίο το περασμένο Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος το νησί της Κέρκυρας.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στην Μητρόπολη Κέρκυρας, όπου πλήθος κόσμους είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αχιλλέα, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι σε κλίμα βαθύτατης θλίψης και οδύνης.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search