• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη

May 22, 2024 1036

Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Μαρίας Μπένη.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα και ψήφισμα των 5ου – 7ου Νηπιαγωγείων και 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου για το θάνατο της 58χρονης νηπιαγωγού Μαρίας (Μαρούσας) Μπένη επισημαίνονται τα εξής:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου, Μαρούσας Μπένη. Η Μαρούσα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 5ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου, όπου και προσέφερε με ιδιαίτερο ζήλο ένα αξιόλογο παιδαγωγικό έργο, περιβάλλοντας με στοργή και αγάπη τους μαθητές και τις μαθήτριές της.

Σε όλη την πορεία της στο σχολείο μας, η Μαρούσα διακρίθηκε για το ήθος και τον χαρακτήρα της. Αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε πολύ από όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της. Οι μικροί μαθητές της την λάτρευαν, καθώς με την αγάπη και την αφοσίωσή της δημιουργούσε ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον μάθησης. Με τις παιδαγωγικές της ικανότητες, κατάφερε να εμφυσήσει στους μαθητές της την αξία της γνώσης και της συνεργασίας, κάνοντας το σχολείο δεύτερο σπίτι τους.

Στην καθημερινότητά μας, η Μαρούσα ήταν για όλους εμάς μια ήρεμη δύναμη. Με την αστείρευτη υποστήριξή της, ενίσχυε κάθε προσπάθειά μας και μας ενέπνεε με τη στάση της και την αποφασιστικότητά της. Η παρουσία της στο σχολείο μας ήταν πάντα πηγή θετικής ενέργειας και ενότητας.

Η αδόκητη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των σχολείων μας και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθώς η Μαρούσα είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία. Με τη δύναμη της ψυχής της, πάλεψε με την ασθένειά της ως το τέλος, παραμένοντας στο σχολείο και συνεχίζοντας να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και ακεραιότητα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Καλό ταξίδι, Μαρούσα μας …

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των 5ου και 7ου Νηπιαγωγείων και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου καθώς και το βοηθητικό προσωπικό με αφορμή την αιφνίδια απώλεια της Εκπαιδευτικού του 5ου Νηπιαγωγείου Μπένη Μαρίας ,αποφάσισαν την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος :

1.Να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους της εκλιπόντος

2.Οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων, η Διευθύντρια του Δημοτικού και οι Σύλλογοι Διδασκόντων να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθούν στεφάνια εις μνήμη της.

4.Να δημοσιευτεί και να αναρτηθεί το παρόν στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search