• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Γκίνης

May 25, 2024 1383

 

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Τάσου Γκίνη. Ο Τάσος άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 25 Μάη 2024 στο Λαϊκό Νοσοκομείο στο Γουδί που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες και έδινε με γενναιότητα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έφυγε νέος σε ηλικία 67 χρονών.

Γεννήθηκε στις Αργυράδες Κέρκυρας το 1957 και από τα νεανικά του χρόνια μετακόμισε στου Ζωγράφου στην Αθήνα. Δούλεψε για πολλά χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή του στο ΕΚΑΒ. Εργάστηκε ευσυνείδητα και καθημερινά βοηθούσε τον πάσχοντα συνάνθρωπο, όχι μόνο λόγω της εργασίας του, αλλά κυρίως για τί ήταν ένας εξαιρετικός, καλόκαρδος άνθρωπος. Έτοιμος κάθε στιγμή να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπο. Δεν υπάρχουν λόγια για να αποτιμήσουμε το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούσε καθημερινά και την έμπρακτη αγάπη που πρόσφερε σε κάθε συνάνθρωπο που είχε ανάγκη.

Από τα μαθητικά του χρόνια πολιτικοποιημένος και αγωνιστής για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση, με ανθρωπιά και κοινωνική δικαιοσύνη. Ασχολήθηκε συνδικαλιστικά με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του προεδρείου.

Άνθρωπος κοινωνικός, εξωστρεφής, γεμάτος κέφι και ζωντάνια από τα εφηβικά του χρόνια ήταν η ψυχή της παρέας με τις ιστορίες που διηγούνταν, το χιούμορ  και με τις συζητήσεις για κοινωνικά, πολιτικά, τοπικά και άλλα θέματα.  

Με τη σύζυγό του Έφη δημιούργησε μια πολύ καλή οικογένεια ανατρέφοντας τα παιδιά τους Ανδρέα και Ράνια με αρχές και αξίες.

Η απώλειά του είναι μεγάλη και το κενό δυσαναπλήρωτο. Η κηδεία του θα τελεστεί στις Αργυράδες.

Το argyrades.gr – drepani.gr εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του αγαπημένου φίλου Τάσου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search