• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Για το νέο έγγραφο του ΥΠΑΙΘ και τη νέα Απεργία – Αποχή

March 15, 2024 1129

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Κέρκυρας σχετικά με έγγραφο που απέστειλε το ΥΠΑΙΘΑ, αλλά και τη συνέχιση της απεργίας αποχής.

«Με νέο έγγραφό του προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, το οποίο προωθήθηκε σε όλη την ιεραρχία της Διοίκησης, ζητάει από τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τη διοίκηση για το ποιοι εκπαιδευτικοί «αρνούνται» να συμμετάσχουν αξιολόγηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μάλιστα, εντός 10 ημερών η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει πάει τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ, 3 φορές στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση
«Η τακτική των εκβιασμών και του εκφοβισμού από το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζεται. Με νέο έγγραφό του προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, το οποίο προωθήθηκε σε όλη την ιεραρχία της Διοίκησης, ζητάει από τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τη διοίκηση για το ποιοι εκπαιδευτικοί «αρνούνται» να συμμετάσχουν αξιολόγηση.

Να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά και το Υπουργείο Παιδείας, ότι οι εκπαιδευτικοί δεν «αρνούνται» απλά, αλλά συμμετέχουν σε μία νόμιμα προκηρυγμένη απεργία την οποία είχε αποφασίσει η γενική συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ και προκήρυξε η ΟΛΜΕ, και το κάνουν γιατί θέλουν να αποτρέψουν μία αξιολόγηση η οποία θέλει το δάσκαλο σκυφτό, προκειμένου να περάσει όλη η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Η ηγεσία του το υπουργείου Παιδείας είναι ενήμερη για την σχεδόν καθολική αντίσταση του κλάδου και για αυτό, μόνο τις τελευταίες 10 μέρες, έχει πάει τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ, 3 φορές στα δικαστήρια και συνολικά κατά τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχουμε πάει στα δικαστήρια 12 φορές.

Το υπουργείο παιδείας δεν έχει άλλον τρόπο να αντιμετωπίσει τον αγώνα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν δώσει μία αποστομωτική απάντηση σε κάθε προσπάθειά του, να περάσει την κατηγοριοποίηση σχολείων μαθητών και εκπαιδευτικών, και προσπαθεί να εκφοβίσει και να εκβιάσει τους εκπαιδευτικούς που αντιστέκονται.

Για μία ακόμα φορά θα πάρουν την απάντησή τους.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στέλνει και τη νέα Δήλωση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ, μια και για τη σημερινή εκδίκαση, δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση, και ΑΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search