• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

«Ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών Παιδαγωγικές, διδακτικές, κοινωνικές και νομικές διαστάσεις»

April 13, 2024 987

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών Παιδαγωγικές, διδακτικές, κοινωνικές και νομικές διαστάσεις» οργανώνει ο ΣΕΠΕ Κέρκυρας την Τετάρτη 17/4 στις 18:30, στο 7ο ΔΣ Κέρκυρας.

Την περίοδο που διανύουμε ο κόσμος της εκπαίδευσης συνεχίζει να δίνει μια μεγάλη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την επιχειρηματική λειτουργία της δημόσιας εκπαίδευσης, στον ανταγωνισμό και την κατηγοριοποίηση, την πειθάρχηση και τη χειραγώγηση, ενάντια στη μετάλλαξη κάθε ζωντανής και δημοκρατικής διαδικασίας μέσα στα σχολεία. Παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί, νεοδιόριστοι/ες, αναπληρωτές/τριες, μόνιμοι/ες επιμένουμε στην αξία και την ομορφιά του συλλογικού αγώνα.

Συγχρόνως, τις τελευταίες εβδομάδες φοιτητές και φοιτήτριες, μαθητές και μαθήτριες, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί βρισκόμαστε ανυποχώρητα στους δρόμους. Απέναντι στο νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, που έρχεται να απελευθερώσει πλήρως την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναδιαρθρώνοντας ταυτόχρονα τους στόχους και το περιεχόμενο μιας εμπορευματοποιημένης πλέον εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κι ενώ το ΥΠΑΙΘΑ επιχειρεί να βγάλει για ακόμα μια φορά την απεργία-αποχή του κλάδου παράνομη, διοργανώνουμε εκδήλωση συζήτηση για την αξιολόγηση, τις επιπτώσεις της στο δημόσιο σχολείο, αλλά και την αξία και την κοινωνική διάσταση του αγώνα των εκπαιδευτικών. 

Καλεσμένοι ομιλητές:

?Παυλίδης Περικλής, καθηγητής και πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ

?Γρόλλιος Γιώργος, ομότιμος καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ

?Παλαιολόγος Παλαιολόγος, δικηγόρος

?Παπαδάκης Κώστας, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/4 στις 18:30, στο 7ο ΔΣ Κέρκυρας (7η Πάροδος Δονάτου Δημουλίτσα 7, Σαρόκο).

Όλες όλοι οι εκπαιδευτικοί θα σταθούμε αντάξιοι του ιστορικού και κοινωνικού ρόλου που μας αναλογεί, ενός ρόλου που νοηματοδοτείται από τη σχέση μας με την κοινωνία. Η εκπαίδευση είναι μια πράξη πολιτική, βαθιά συνδεδεμένη με τους αγώνες μέσα από τους οποίους κερδήθηκε ό,τι τώρα πάει να διαλυθεί. Δεν θα το επιτρέψουμε!

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ- ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

αξιολογηση

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search