• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Κυνικός Μητσοτάκης σε Κερκυραία συνταξιούχο: «Όσο αντέχουμε…» ΒΙΝΤΕΟ

May 27, 2024 736

Απίστευτα κυνικός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση με συνταξιούχο στην Κέρκυρα που του περιέγραψε το οικονομικό αδιέξοδο το οποίο βιώνει.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα και του εξέφρασε την απόγνωσή της. Ή καλύτερα το πως προσπαθεί να ζήσει.

Στο χέρι της η ηλικιωμένη κρατούσε το χαρτάκι από το ΑΤΜ, όπου φαίνεται αναλυτικά η κίνηση του λογαριασμού της. «Αυτά είναι τα λεφτά που έχω να ζήσω», είπε στον πρωθυπουργό. «Όσο αντέχουμε...», της αποκρίθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά η γυναίκα του απάντησε: «Ναι αλλά πρέπει να γίνει κάτι». Αν δεν είναι κυνισμός να λες σε μια φτωχή γυναίκα «όσο αντέχουμε» την ώρα που ο Μητσοτάκης και οι έχοντες και κατέχοντες ζουν πλουσιοπάροχα και κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενοι τον λαό, τότε τί είναι.

Όταν τη ρώτησε πόση σύνταξη παίρνει, η ηλικιωμένη είπε στον πρωθυπουργό «440 ευρώ» και συμπλήρωσε ότι πληρώνει 300 ευρώ για ενοίκιο. «Αν είστε στο ενοίκιο δεν βγαίνει», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτή τη στιγμή πεινάω», του είπε χωρίς περιστροφές η ηλικιωμένη και η αντίδραση του Κ. Μητσοτάκη ήταν: «Σας στηρίζει η εκκλησία;». «Κανένας», απάντησε η γυναίκα και εκείνος περιορίστηκε να της πει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».Ακόμα πιο κυνική η ερώτηση Μητσοτάκη. Τι εννοεί ο Μητσοτάκης: Να περιμένουν οι φτωχοί από την εκκλησία και όχι από το κράτος. Για τους κάθε είδους Μητσοτάκηδες το κράτος λειτουργεί ως μοχλός φτωχοποίησης του λαού και της βίαιης αναδιανομής του πλούτου υπέρ του κεφαλαίου. Από τα άτοκα θαλασσοδάνεια προς το κεφάλαιο μέχρι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δείτε το βίντεο

 

Δραπανι-φόρος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search