• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Η Φιλαρμονική “Μάντζαρος” στη Βαρβάκειο αγορά της Αθήνας - Κυριακή 14 Απρίλη

April 09, 2024 861

Το SYMPOSIO festival στη Βαρβάκειο Αγορά για να τιμήσει τα 160 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα φέρνειτην εμβληματική φιλαρμονική μπάντα  “Μάντζαρος”, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα φέρουν επτανησιακό αέρα στην κρεαταγορά.

Τη Φιλαρμονική “Μάντζαρος” της Κέρκυρας θα τη δείτε και θα την απολαύσετε στο SYMPOSIO Festival στη Βαρβάκειο Αγορά στις 14 Απριλίου.

Το SYMPOSIO Festival που πραγματοποιείται κάποιες Κυριακές τον χρόνο, φέρνει κάθε φορά και ένα διαφορετικό κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού μας, με σκοπό να υπογραμμίσει την αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη σημασία της γαστρονομίας στην έκφρασή της. Είναι το πιο ανατρεπτικό, απρόσμενο και πολλές φορές αντικρουόμενο μουσικο-γαστρονομικό event της πόλης και κάθε φορά εκτυλίσσεται και σε μια πολύ διαφορετική εμπειρία, γεμάτη μουσική, συναισθήματα, γεύσεις και θεάματα που είναι τόσο έντονη και συναρπαστική, που σου αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα και σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο.

Οι στοές Φιλοποίμενος και Αριστογείτονος στη Βαρβάκειο θα γεμίσουν με μελωδίες της κερκυραϊκής φιλαρμονικής, αλλά και αρώματα από ντόπια εδέσματα.

Αυτή τη φορά λοιπόν, το SYMPOSIO κάνοντας ένα τεράστιο άλμα στην ενίσχυση του πολιτιστικού του αποτυπώματος προσκάλεσε τη Φιλαρμονική “Μάντζαρος”, καταφέρνοντας να φέρει στην καρδιά της πόλης μια από τις σπάνιες και εκλεκτές εμφανίσεις της. Φλάουτα, κλαρινέτα, όμποε, τρομπέτες, σαξόφωνα και διάφορα κρουστά της μπάντας Θα κατακλύσουν με τις μελωδίες τους κάθε γωνία των στοών Φιλοποίμενος και Αριστογείτονος. Η μπάντα θα “ανοίξει” το SYMPOSIO κατά τις 12 το μεσημέρι, δίνοντας το έναυσμα για μια ημέρα γεμάτη μουσική και παράδοση. Στη συνέχεια και καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής θα περνάει ανάμεσα στον κόσμο, όπως συμβαίνει και τις ημέρες του Πάσχα στα στενά της Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search