• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων: «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι»

June 15, 2023 714

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για το “έγκλημα του ναυαγίου των προσφύγων” και κάλεσμα  στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης των εργατικών σωματείων και φορέων, σήμερα Πέμπτη και ώρα 8μμ στον πεζόδρομο του Εργατικού Κέντρου.

Αναλυτικά:

ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Από χθες έχουμε παγώσει με το πολύνεκρο ναυάγιο των προσφύγων ανοιχτά της Πύλου. Άλλο ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα από τα πολλά που συντελούνται εδώ και χρόνια στη Μεσόγειο θάλασσα, με εκατοντάδες θύματα δυστυχισμένων ανθρώπων, ανάμεσα τους μητέρων με μικρά παιδιά! Ως γονείς εκφράζουμε την οργή και τον αποτροπιασμό μας και συγχρόνως θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους κυνηγημένους ανθρώπους που οι πόλεμοι των ισχυρών για τα κέρδη μιας χούφτας «ανθρώπων» δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή. Μιλούν για «λαθραίους» μετανάστες και πρόσφυγες, αγνοώντας σκόπιμα τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές αιτίες που δημιουργούν τα κύματα προσφυγιάς. Στήνουν φράχτες στον Έβρο και βάζουν εμπόδια στους πρόσφυγες και ανοίγουν έτσι το δρόμο στους σύγχρονους δουλέμπορους διακινητές.
Καλούμε τους συλλόγους γονέων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης των εργατικών σωματείων και φορέων, σήμερα Πέμπτη και ώρα 8μμ στον πεζόδρομο του Εργατικού Κέντρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search