• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Εκεί στον Νότο οι «Μαυρογυαλούροι» κοροϊδεύουν χοντρά – Μετά το γήπεδο Αργυράδων κατασκεύασαν και του Αγίου Νικολάου!

September 15, 2023 837

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την κοροϊδία και το άγριο δούλεμα των δημοτών της Νότιας Κέρκυρας από τη δημοτική αρχή! Στην προεκλογική περίοδο και τι δεν έχουν κάνει στα λόγια. Μετά το γήπεδο των ... Αργυράδων ...κατασκεύασαν και το γήπεδο Αγίου Νικολάου για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται να μιλούν, αν είχα τσίπα.

Τέσσερα χρόνια απίστευτης αδιαφορίας και κοροϊδίας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου. Να θυμίσουμε ότι είχε εγκριθεί ποσό 275.100 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών που χάθηκε μετά από πολύμηνη αδράνεια του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για να αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου που αρχικά ήταν ο ενιαίος Δήμος Κέρκυρας.

Αναλυτική και τεκμηριωμένη η ανακοίνωση που εξέδωσε τότε ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Κορισσίων» με αριθμό Πρωτοκόλλου: 85796"

Κεραυνός Αγίου Νικολάου: Η σιωπή είναι ντροπή δεν είναι χρυσός!

Επισημαίνει μεταξύ άλλων την "αδιαφορία που επέδειξε ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αντιμετωπίζοντας τον Άγιο Νικόλαο και τους κατοίκους του, σαν κατοίκους δεύτερης διαλογής" διαμηνύοντας "στις δημοτικές και τοπικές αρχές ότι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε ούτε αυτούς που μας πρόδωσαν και τσαλαπάτησαν το δίκιο και την αξιοπρέπειά μας, άλλα ούτε και αυτούς που δεν υπερασπίστηκαν ένα μικρό χωριό που βρέθηκε ανάμεσα στις συμπληγάδες της αδιαφορίας και των ψηφοθηρικών συμφερόντων."

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων και των φορέων του Αγίου Νικολάου για το γήπεδο έφεραν αποτέλεσμα. Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τον Σεπτέμβρη του 2020 η οποία ορίζει ότι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών ν' αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου του αθλητικού σταδίου και αντί για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας να οριστεί ο δήμος της Ν. Κέρκυρας.

Την αποστολή αιτήματος από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας προς το Υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας την αλλαγή φορέα υλοποίησης του Υποέργου 2 της υπ' αριθμόν Υπουργικής απόφασης 85796/03-12-2019 <<Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Kοινότητας Αγίου Νικολάου, Δ.Ε Κορισσίων >> από Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων σε Δήμο Νότιας Κέρκυρας.

Έτσι φτάσαμε στην προεκλογική περίοδο το 2023 να φωτογραφίζονται οι «Μαυρογιαλούροι» της Νότιας Κέρκυρας με μπουλντόζα και να ανακοινώνουν με περίσσιο θράσος ότι «μετά από συνεπή προσπάθεια των δημοτικών υπηρεσιών και της Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησαν σήμερα (σ.σ 14 Σεπτέμβρη)  οι εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Αγίου Νικολάου». Αυτοϊκανοποιούνται για ένα έργο που από την αδιαφορία τους χάθηκαν τα 275.000 ευρώ και καθυστερεί για 4 χρόνια! Αυτοϊκανοποιούνται και μιλούν για «δικαίωση του χρόνιου σχετικού αιτήματος των κατοίκων της τοπικής κοινότητας», ενώ το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν μια μπουλντόζα στο γήπεδο και να βγάλουν φωτογραφίες για τις εκλογές.

αγιος νικολαος

Ντροπή Μαυρογιαλούροι!

Γιώργος Κ. Καββαδίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search