• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Πρωτοβουλία κατοίκων για την παιδική χαρά Άη Γιώργη – Αργυράδων

April 27, 2024 588

Όταν η πολιτεία και οι δημοτικές αρχές αδιαφορούν το βάρος πέφτει στην πρωτοβουλία και τον εθελοντισμό των κατοίκων. Κάτοικοι του Άη Γιώργη Αργυράδων με πρωτοβουλία της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Έλενας Κατσινέλη ανέλαβαν δράση για την επισκευή και τον εξωραϊσμό της παιδικής χαράς του Άη Γιώργη που βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Η Έλενα Κατσινέλη δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook για να συγκεντρωθούν χρήματα. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν άμεση και αποτελεσματική. Έτσι σήμερα η παιδική χαρά άλλαξε όψη και έγινε χώρος για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν. Τοποθετήθηκαν καινούργιες κούνιες, κόπηκαν τα χόρτα και γενικά καλωπίστηκε η παιδική χαρά. Βέβαια  χρειάζεται  να γίνουν αρκετά ακόμα για την καλύτερη ασφάλεια και ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά αυτό είναι θέμα δημοτικής αρχής. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία, όσοι βοήθησαν οικονομικά και όσοι με προσωπική εργασία συνέβαλαν σε αυτό το έργο. Αυτό δε σημαίνει ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή και η πολιτεία πρέπει να αδιαφορούν και να χρησιμοποιούν τον εθελοντισμό των δημοτών για να καλύψουν την αδιαφορία ή την ανυπαρξία τους!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search