• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Για τη συνάντηση του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Βασίλη Χειμαριώτη και του ΤΑΙΠΕΔ

June 01, 2024 514

Για τη συνάντηση στην Αθήνα  μεταξύ του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη, εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας και του Senior Project Manager του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)

Η ανακοίνωση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη, εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας και του Senior Project Manager του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), Νικόλαο Γιαμπανά, με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του λιμανιού της Λευκίμμης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η δημοτική αρχή κατέστησε σαφές ότι εμμένει στην πάγια θέση της: “Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε προοπτική αλλαγής της χρήσης του λιμανιού της Λευκίμμης σε μαρίνα. Υποστηρίζουμε τη χρηματοδότηση και τη διατήρηση του λιμανιού ως έχει. Το λιμάνι της Λευκίμμης είναι απαραίτητο για τους κατοίκους της νότιας Κέρκυρας, εξυπηρετώντας καθημερινές ανάγκες μετακίνησης και εμπορίου. Η αλλαγή της χρήσης του σε μαρίνα δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, είμαστε θετικοί στην κατασκευή μαρίνας είτε δεξιά είτε αριστερά του λιμανιού, καθώς και στις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση των συνθηκών του λιμανιού για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.”
Ο Senior Project Manager του ΤΑΙΠΕΔ κ. Νικόλαος Γιαμπανάς εξέφρασε τις απόψεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησης, χωρίς όμως να διαφανούν σαφή οφέλη για τους δημότες της Νότιας Κέρκυρας.
Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής και να προωθεί λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search