• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επιστολή - ερώτηση του Θέμη Καββαδία για το υποέργο ύδρευσης του Αγίου Γεωργίου

August 28, 2024 351

 

Κύριε Δήμαρχε, κυρία πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου,

με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την ερώτηση που δικαιούμαι να καταθέσω ενόψει της 4ης Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για τον 7ο -8ο του 2024.

Κύριε Δήμαρχε όπως γνωρίζεται, από πέρυσι βρίσκεται σε εξέλιξη  μια εργολαβία της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ που αφορά την αντικατάσταση αγωγού στις περιοχές Αγ.Γεωργίου-Αργυράδων-Περιβολίου.

Στον Άγιο Γεώργιο ο εργολάβος, ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του νέου αγωγού, αλλά δεν προχώρησε στη σύνδεση του με τις παρακείμενες οικίες ή επιχειρήσεις. Σε σχετική ερώτηση μου σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, οι απαντήσεις ήταν συγκεχυμένες.

Ειπώθηκε ότι δεν προβλεπόταν στην σύμβαση του η σύνδεση με τα υδρόμετρα των συνδημοτών μας και θα το αναλάμβανε η ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ.

Σε άλλο Δημοτικό συμβούλιο που επανήλθα, ειπώθηκε από τον προϊστάμενο της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ Νότου κύριο Πανδή Στέλιο, ότι έγινε τροποποίηση στην σύμβαση και πλέον τις επόμενες συνδέσεις θα τις κάνει ο εργολάβος. Για τον Άγιο Γεώργιο όμως, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα τις ολοκληρώσει η υπηρεσία, με το πέρας των εργασιών του εργολάβου.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

Α) Τελείωσε με το υποέργο του Αγίου Γεωργίου ο εργολάβος;

Β) Αν τελείωσε, πότε προβλέπεται να συνδεθεί ο αγωγός με τα υδρόμετρα των συνδημοτών μας, από την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ;

Γ) Αν δεν τελείωσε, θα τα συνδέσει ο ίδιος λόγω της σχετικής τροποποίησης στη σύμβαση του;; Κι αν δεν τελείωσε γιατί έχει αποσύρει όλα του τα μηχανήματα εδώ και τουλάχιστον δύο (2) μήνες;

Δ) Ισχύουν οι φήμες ότι μπορεί ο κάθε δημότης να αιτηθεί την σύνδεση του με τον νέο αγωγό, καταβάλλοντας το ποσό των 170€ στην ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ Νότου; Άλλο ένα χαράτσι δηλαδή παρότι έχουμε ήδη πληρώσει με την παραλαβή των υδρόμετρων και την σύνδεση μας στο δίκτυο;;

Κύριε Δήμαρχε δεν θα ήθελα ο σκοπός της παρούσης επιστολής, να αποτελέσει μια τυπική διαδικασία λόγω της επικείμενης συνεδρίασης λογοδοσίας, αλλά να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί επιτέλους το εν λόγω έργο, διότι εκτός της ταλαιπωρίας των συνδημοτών μας, δυσφημίζεται συστηματικά ο τόπος μας από επισκέπτες που ανεβάζουν στα social φωτογραφίες και δυσμενή σχόλια για αυτή την, κατά τα άλλα, τραγελαφική κατάσταση.

 

Με εκτίμηση

Θεμιστοκλής (Θέμης) Καββαδίας

Δημοτικός Σύμβουλος Νότιας Κέρκυρας

Με την παράταξη ΔΗΜΟΣΥΝ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search