• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σύμβουλος δημοσιοποιεί βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας με απαξιωτικά σχόλια

February 12, 2024 2883

"Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της η σύμβουλος των Θεολόγων που βρήκε εκπαιδευτικούς να αξιολογήσει και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξε κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα οποία μάλιστα δημοσιοποίησε σε όλα τα ΜΚΔ που διαθέτει ( Facebook, TikTok). Πάλι καλά που δεν έκανε και live μετάδοση!

Στο βίντεο εμφανίζονται ανήλικοι μαθητές, χωρίς καλυμμένα πρόσωπα και συνάδελφοι «αξιολογούμενοι», κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας. Κατά τη διάρκεια της οποίας -όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛΜΕ- προχώρησε και σε μια σειρά απαξιωτικά σχόλια προς τους μαθητές της τάξης!" Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Κέρκυρας και συνεχίζει:

"Οφείλουμε λοιπόν να θυμίσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι οι τάξεις μας δεν είναι στούντιο του big brother, οι μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί, δεν είναι παίχτες σε reality, και το δημόσιο σχολείο δεν είναι μέρος, όπου οι εφαρμόζοντες την αντιεκπαιδευτική πολιτική θα χρησιμοποιούν, για τη δική τους ατομική προβολή ώστε να γίνονται αρεστοί στην διοίκηση."

Αναλυτικά η αανακοίνωση:

ΕΛΜΕ Κέρκυρα

Αυτή είναι η αξιολόγηση, αυτοί και οι αξιολογητές τους…

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της η σύμβουλος των Θεολόγων που βρήκε εκπαιδευτικούς να αξιολογήσει και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξε κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα οποία μάλιστα δημοσιοποίησε σε όλα τα ΜΚΔ που διαθέτει ( Facebook, TikTok). Πάλι καλά που δεν έκανε και live μετάδοση!

Στο βίντεο εμφανίζονται ανήλικοι μαθητές, χωρίς καλυμμένα πρόσωπα και συνάδελφοι «αξιολογούμενοι», κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας. Κατά τη διάρκεια της οποίας -όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛΜΕ- προχώρησε και σε μια σειρά απαξιωτικά σχόλια προς τους μαθητές της τάξης!

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί και δεν πρέπει, να θεωρηθεί ένα μεμονωμένο περιστατικό, ούτε μια παραφωνία στην κατά τα άλλα «άψογη» ( σύμφωνα με το υπουργείο, τουλάχιστον), διαδικασία της λεγόμενης «αξιολόγησης», αφού αυτή, η ίδια η «αξιολόγηση», έχει σαν στόχο της τον εξευτελισμό και την υποταγή των συναδέλφων, την υποβάθμιση και του δημοσίου σχολείου και της δημόσιας εκπαίδευσης. Σε μια εποχή μάλιστα, που η αντιεκπαιδευτική επίθεση της Κυβέρνησης έχει επεκταθεί και στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Να θυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που το εκπαιδευτικό κίνημα, διεκδίκησε μαζικά και κέρδιζε, τη μη εφαρμογή του μέτρου «κάμερες στην τάξη» που προσπάθησε να εφαρμόσει η τότε Υπουργός Παιδείας.

Οφείλουμε λοιπόν να θυμίσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι οι τάξεις μας δεν είναι στούντιο του big brother, οι μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί, δεν είναι παίχτες σε reality, και το δημόσιο σχολείο δεν είναι μέρος, όπου οι εφαρμόζοντες την αντιεκπαιδευτική πολιτική θα χρησιμοποιούν, για τη δική τους ατομική προβολή ώστε να γίνονται αρεστοί στην διοίκηση.

Να φανταστούμε ότι το Υπουργείο, θα δείξει τα ίδια οξυμένα αντανακλαστικά για το περιστατικό, που δείχνει, όταν πρόκειται για διώξεις, απέναντι σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιτίθενται στην πολιτική του;

Το οπτικοακουστικό υλικό βρίσκεται στη διάθεση της ΕΛΜΕ!

Αυτή είναι η αξιολόγηση τους!

Αυτοί είναι οι αξιολογητές μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search