• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αμυντική θωράκιση του Κρόνου με Π. Γιαννακόπουλο

August 11, 2022 472

 

Θωρακίζεται αμυντικά ο Κρόνος για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τον έμπειρο και ικανότατο αμυντικό Παναγιώτη Γιαννακόπουλο. Σε μια ακόμη «δυνατή» μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο πρόεδρος και το ΔΣ του Κρόνου, αφού ενέταξε στο δυναμικό της, τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο. Παλαιότερα αγωνίστηκε στη Γ εθνική με τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου.

Ο σπουδαίος αμυντικός την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Περιβολίου και τον ΟΦΑΜ γράφοντας τη δική του διακριτή πορεία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΟΝΟΥ

 «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον άξιο και έμπειρο αμυντικό Παναγιώτη Γιαννακόπουλο που έχει τα τελευταία χρόνια διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ΑΕ Λευκίμμης στη Γ΄ Εθνική και τα προηγούμενα χρόνια με την Αναγέννηση Περιβολίου και τον ΟΦΑΜ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στη Γ εθνική με τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΠΣ Κρόνος με την προσδοκία να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και την ευχή να είναι πάντα γερός και δυνατός»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search