• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

18ο Φεστιβάλ του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Κέρκυρας από Σάββατο 10 Ιουνίου

June 10, 2023 326

Με το σύνθημα “για μια κοινωνία ελεύθερη από τα ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά”, το παράρτημα Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Πρόκειται για το 18ο φεστιβάλ του ΕΣΥΝ που αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας τον δημιουργικό και αγωνιστικό τρόπο ζωής ως ασπίδα προστασίας απέναντι στις εξαρτήσεις. Στο πλαίσιο του, από το 2005, χιλιάδες παιδιά έχουν ξεδιπλώσει το ταλέντο τους και την ομορφιά της συλλογικής προσπάθειας ενώ έχουν εισπράξει τα μηνύματα του αντιναρκωτικού κινήματος.

Παράλληλα το φεστιβάλ δίνει δυνατότητες ενημέρωσης για τις επικίνδυνες πολιτικές που θέλουν ελεύθερα τα ναρκωτικά αλλά και αυτές που τα τροφοδοτούν ενώ αποτελεί βήμα διεκδίκησης μέτρων στήριξης της παιδείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και κρατικών δομών όπως ο “ΔΙΑΠΛΟΥΣ” και η ”ΔΗΜΟΠ” που βοηθούν στην πρόληψη και τη θεραπεία.

Φέτος το φεστιβάλ ξεκινάει το Σάββατο 10 Ιουνίου από το γήπεδο του Ολύμπου με τουρνουά ποδοσφαίρου. Η εκδήλωση αυτή γίνεται για 12η χρονιά και συνδιοργανώνεται με τον ΟΛΥΜΠΟ και τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ. Στο πλαίσιο του, 350 παιδιά 11 συλλόγων θα χαρούν ένα γεμάτο αθλητισμό, απόγευμα.

Το “ταξίδι” του 18ου φεστιβάλ του ΕΣΥΝ θα συνεχιστεί το Σάββατο 1 Ιουλίου στην Κάτω Πλατεία, με τουρνουά χάντμπολ και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του “ΔΙΑΠΛΟΥΣ” στο ψυχιατρείο με βραδιά τέχνης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search